HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 428057 Hitova
*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Nogomet
« Odgovori #2325 : 27. Ožujak, 2013., 14:03 »
@ Cole Australija igra u Azijaskim kvalifikacijama već 6 godina :)))

Npr. tamo su svi tolko smećasti da i jedan Paragvaj koji je sada zadnji na ljestvici od 9 repki, ima 8 bodova, ali i realne šanse za prolazak. do kraja je ostalo 5 kola, tj. 15 bodova. ako sve pobijede - gotovo sigurno prolaze.

Nebi rekao da je itko tamo smećast nego da su svi podjednaki pa to tak izgleda onda. A i ono, uvijek jedan paragvaj/urugvaj/čile nebitno dođe bar do četvrtfinala pa kad pogledaš njihovu kvali skupinu skuzuš da su dobili 3 tekme i 5 odigrali nerješeno, podjednako je to sve. Smećasti su oni koji ni ne dođu u tu glavnu grupu kvalifikacija nego igraju preliminarne kvalifikacije (gvajana, nizozemski antili i jos desetak takvih).

U ostalom se slažem više manje.

« Odgovori #2326 : 27. Ožujak, 2013., 14:08 »
Što se hrvatske tiče mislim da postoji šansa. Iako su u tako jakoj grupi, i dalje postoji šansa.

Što se Crne Gore tiče ona je prva u svojoj grupi. Pregazivši San Marino, Poljsku, Moldaviju i Ukrajinu više puta zauzeli smo prvo mjesto. Igrali smo sinoćsa engleskom, oni su vodili od šestog minuta. U drugom poluvremenu je bila prva ozbiljnija šansa. Jovetić je zatresao spoljni dio mreže. ( svi smo odmah skočili jer smo mislili da je gol ). Zatim se redalo šansa za šansom i bilo je fascinantno vidjeti kako je Engleska nemoćna. Posle izvjesnog vremena dolazi najveća šansa, kada je vučenić promašio gol. To je ujedno i bio najveći promašaj. Ja ne znam zašto oni tu budalu forsiraju. Vučenić po meni nema pojma, ali eto oni ga dižu u nebo jer je kapiten. Pored toga što nema pojma on je još i sebičan... U negdje 70 minuti ( ne znam točno koliko je bili ) izborili smo korner. Lopta je bila visoko u vazduhu ali vučenić je nije dotakao, nekako smo još jednom izborili korner. Lopta u vazduhu pada ispred golmana jovetić šutira i blokada, zatim damjanović bomba i opet blokada, treći je put bio presudan, damjanović opet šutira i lopta nekako prolazi. Crna Gora pokazuje da ima veliko srce čak i protiv takve Engleske. Rezultatom sam itekako zadovoljan, i prošlog puta smozavršili X, tačnije prije 18 mjeseci. Tada je bilo 2:0 za Englesku, ali smo izjednačili 2:2. Netko se nadao i pobjedi ali jednostavno smo loše počeli, nažalost dobili smo samo 1 bod umjesto tri ali to je OK. Ipak smo još uvjek prvi, i sledeća nam je utakmica protiv Ukrajine. Dok Englezi imaju tek u Septembru i Oktobru. ( rujan, listopad… )

Ja mislim da Crna Gora nije neka propala reprezentacija i da umije biti kobna kada igra sa četiri najbolja ofanzivca. To su Jovetić, Vukčević, Vučenić i Damjanović. Šta vi mislite o ovoj Crnoj Gori? I da E VIVA MONTENEGRO!!!

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2327 : 27. Ožujak, 2013., 14:08 »
u nekoj teoriji mi do kraja kvalsa možemo pobijedit Srbiju, dvaput Škotsku i neriješeno od Belgije i bit DRUGI. Izvuć tamo nezz, Englesku i otić doma. Dakle, mogli bismo do kraja kvalifikacija samo dvaput remizirat i ne otić na SP iako smo ukupno, u 10 utakmica, skupili 26 bodova.

Ni u jednoj teoriji u tom slučaju nebi ostali doma, nego bi išli direkt na svjetsko ko najbolja drugoplasirana momčad.
Potpis na ostalo kaj si napiso.

Nope. Ove godine je maknuto pravilo o najboljoj momčadi. Najgore plasirana druga ispada iz dodatnih, a ne više kao prije da najbolje plasirana druga ide direktno.

« Odgovori #2328 : 27. Ožujak, 2013., 14:13 »

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2329 : 27. Ožujak, 2013., 14:19 »
zašto Mirka Vučinića nazivaš VučEnić. ne berem.

vi crnogorci baš morate bit drugačiji po svemu ili?

i btw, ako se repka poput Crne Gore može olako odreći jednog Vučinića (kao što ti tvrdiš) koji vas je miljon puta spasio, onda svaka čast - osvajate Svjetsko prvenstvo sigurno i bez njega :tired:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #2330 : 27. Ožujak, 2013., 14:27 »
Španjolska je bila primjer. :wildboy:

Dobro dosta. Neda mi se. Ne slažem se sa tobom.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2331 : 27. Ožujak, 2013., 14:31 »
super. ja sam pobjedio :mrs:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #2332 : 27. Ožujak, 2013., 14:35 »
Ako te to usrećuje onda zuper (Y)

« Odgovori #2333 : 27. Ožujak, 2013., 14:36 »
Vucenic- Vucinic isti vrag... Zapravo on se i zove Vucinic ali ja ga volim zvati tako, nekako navikao. Ralno gledano Mirko nema pojma. Skoro je svaku loptu izgubio, i svaku sansu protracio. On je slomljena baba koja ceka da mu dodje lopta i da je on zabije. Molim te nemoj mene ucit koje on i sta je, jer ja gledam svaki njihov mec. A i da mogu se kladit da ti nisi odgledao niti jedan pa mi onda pricas ko je on i sta je :wildboy: zalosto. On jednostavno nije onakav kakav se cini... Za njegov tim igra dobro jer on to mora. Pokazali bio oni njemu klupu da ne igra dobro. Dok je u reprezentaciji druga prica. Jovetic je po meni tu najbolji, momak je mlad i ima srca. Za razliku od ove bradate babe! Ali oni se njega nece odreci, on je njihov kapiten i oni misle da je on bog u tom timu.

Nikada nisam i nikada i necu tvrditi da Crna Gora moze osvojiti vrh svijeta.. to je nemoguce! Realno u Evropi imamo 10. drzava koje su favoriti da osvoje i u juznoj americi imamo 3 favorita. A sta ce tu tako mala crna gora? Bio bih ponosan da vidimo brazil, ako i to bude moguce.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2334 : 27. Ožujak, 2013., 14:38 »
Dobit cu tumor od gluposti iz tvojih postova.
Jel ti imas sedamdeset godina da krivo izgovaras imena igraca?

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2335 : 27. Ožujak, 2013., 16:54 »
kladim se da su tako i ukrajinci po ševčenku srali.

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #2336 : 27. Ožujak, 2013., 17:04 »
:ave:

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #2337 : 27. Ožujak, 2013., 17:37 »
Dobit cu tumor od gluposti iz tvojih postova.
:thumbs:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2338 : 27. Ožujak, 2013., 19:05 »
ne fakat. frajer brije po vučiniću, a frajer u glupoj crnoj gori ima statistiku od 0.5 golova po tekmi. Dakle, 32 nastupa - 14 golova.

Sad gledam njegove golove za pobjedu il neporaz.

Zabio je jedini gol u pobjedi protiv Cipra 2008. godine u kvalsama za svjetsko.
Zatim jedini gol u pobjedi protiv Walesa i Švicarske u kvalsama za Euro, inače najboljim dosad kvalsama Crne Gore u povijesti, kad su prošli u dodatne kvalifikacije.
I zatim u ovim kvalsama zabio je gol Poljskoj s kojim su izvukli neriješeno i jedini gol za pobjedu protiv Moldavije.

Dakle, u prošlim kvalifikacijama frajer vam je SAM donio šest bodova, u ovim do sada četiri. Ako ti misliš da se Crna Gora može odreć igrača zbog kojeg ste sad prvi na ljestvici onda OK. pretpostavljam da bi jedan Filip Kasalica ili Andrija Delibašić bili bolji :hiha:

« Odgovori #2339 : 27. Ožujak, 2013., 19:25 »
Eh baš kao što sam i rekao on samo čeka da mu lopta dodje i on zabije. Lik nikada nije SAM dao gol. Najčešće bi mu asistirao Jovetić. Da si gledao CG-Engleska sigurno ne bi tako mislio. Poštujem tvoje mišljenje da je on učinio mnogo za Crnu Goru, ali razmisli malo o onome što ja pričam. Dakle rekao bih da lik ima 45 golova u dresu reprezentacija, ali tvrdim daje 75% tih golova dao na principu: Netko dobacuje ( Jovetić, Simon, Damjanović… bilo tko ) vučinić šutira i postiže pogodak. 15% golova je dao na principu : Izborili smo korner, lopta ide ka Mirku, on je salje prema golu iiii pogodak… A samo 10% ( možda i 5% ) je dao na principu: Vučinić sam vodi loptu sa centra, približava se golu i pogodak. Pogledaj ako budeš imao mogućnosti CG-Engleska, ja ipak mislim da znam o čemu pričam.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9