Što se hrvatske tiče mislim da postoji šansa. Iako su u tako jakoj grupi, i dalje postoji šansa.
Što se Crne Gore tiče ona je prva u svojoj grupi. Pregazivši San Marino, Poljsku, Moldaviju i Ukrajinu više puta zauzeli smo prvo mjesto. Igrali smo sinoćsa engleskom, oni su vodili od šestog minuta. U drugom poluvremenu je bila prva ozbiljnija šansa. Jovetić je zatresao spoljni dio mreže. ( svi smo odmah skočili jer smo mislili da je gol ). Zatim se redalo šansa za šansom i bilo je fascinantno vidjeti kako je Engleska nemoćna. Posle izvjesnog vremena dolazi najveća šansa, kada je vučenić promašio gol. To je ujedno i bio najveći promašaj. Ja ne znam zašto oni tu budalu forsiraju. Vučenić po meni nema pojma, ali eto oni ga dižu u nebo jer je kapiten. Pored toga što nema pojma on je još i sebičan... U negdje 70 minuti ( ne znam točno koliko je bili ) izborili smo korner. Lopta je bila visoko u vazduhu ali vučenić je nije dotakao, nekako smo još jednom izborili korner. Lopta u vazduhu pada ispred golmana jovetić šutira i blokada, zatim damjanović bomba i opet blokada, treći je put bio presudan, damjanović opet šutira i lopta nekako prolazi. Crna Gora pokazuje da ima veliko srce čak i protiv takve Engleske. Rezultatom sam itekako zadovoljan, i prošlog puta smozavršili X, tačnije prije 18 mjeseci. Tada je bilo 2:0 za Englesku, ali smo izjednačili 2:2. Netko se nadao i pobjedi ali jednostavno smo loše počeli, nažalost dobili smo samo 1 bod umjesto tri ali to je OK. Ipak smo još uvjek prvi, i sledeća nam je utakmica protiv Ukrajine. Dok Englezi imaju tek u Septembru i Oktobru. ( rujan, listopad… )
Ja mislim da Crna Gora nije neka propala reprezentacija i da umije biti kobna kada igra sa četiri najbolja ofanzivca. To su Jovetić, Vukčević, Vučenić i Damjanović. Šta vi mislite o ovoj Crnoj Gori? I da E VIVA MONTENEGRO!!!