HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 426523 Hitova
*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
Odg: Nogomet
« Odgovori #2895 : 01. Kolovoz, 2013., 16:34 »
ane.

al drago mi je što su klubovi odlučili pokupovat napadače. Soldado u Tottenhamu, Kone u Evertonu, Norwich je napokon dobio bilo koga, Bony je u Swanseau (jel je?), čak je Southampton nedavno navodno bio jako blizu potpisa Leandra Damiaa za 23 mil funti.

Napokon malo pameti.

« Odgovori #2896 : 01. Kolovoz, 2013., 16:51 »

Cavani
Falcao
Gotze
Thiago
Higuain

jesi ti stvaran život? Higuain? Thiago ok jel on stvarno najbolji igrač ikad? Cavani DURRR!

To su najveći TRANSFERI ljeta, dok sam nabraja zaboravia sam da sam gori napisa najbolji IGRAČI. Al nebitno. Najviše pompe oko tih likova, i svi su se povezivali s engleskim klubovima al su na kraju odlepršali dalje.

Moraš realizirat da je to očito trend.

« Odgovori #2897 : 02. Kolovoz, 2013., 15:25 »
Stipe Perica u  čelziju .

Vrlo vjerojatno ga čeka Delačeva sudbina .

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #2898 : 02. Kolovoz, 2013., 17:00 »
Pa vjerojatno da, ovisi šta će napravit u Vitesseu di će ga vjerojatno instantno prosljedit.

Što se tiće PL, mislim da će Bony najviše pokazat od svih špica koje su došle u te manje klubove, čovjek je zvijer radio je budale od eredivisi stopera zadnje dvije godine. Ne kužim ovo glorificiranje Wolfvinkela lik je rendom skroz, Soudani je umalo imao bolji skor u toj ligi prošle godine :hiha:

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2013/08/02/4160761/real-madrids-115m-pursuit-of-bale-makes-a-joke-of-ffp-blasts?ICID=HP_BN_3

Ima point Arsen, gnjusni su novci koji se danas troše na transfere. A i ono, što bi točno Bale trebao igrat tamo u 4-3-2-1 sistemu? ljevog beka, nez, klasično ridikulozno realovo razbacivanje novcem.

« Odgovori #2899 : 02. Kolovoz, 2013., 17:09 »
Čak i da igra 4-3-2-1, a nitko ne kaže da hoće, može igrat jednog od ove 2 isturene polušpice. On i ronaldo mogu to igrat, savršeno bi se komplementirali, iako će cr vjerojatno u vrhu te jelke bit.

Frajer rula isusa. Vrijedi ko i CR, realno, a računaj još nekakvu inflacijicu i to je to.

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #2900 : 02. Kolovoz, 2013., 17:29 »
Vjerojatno će igrat tu formaciju, pošto Ancelotti voli mislit da ju je on "izumio" i forsira ju u koji got klub dođe.

Kolko sam uspio pohvatat riportove s njihovih priprema Ronaldo je zamišljen da bude ljeva polušpica u tandemu s Iscom, ali se ne snalazi baš najbolje za sad u gužvi između zadnjeg veznog i dvojice stopera (kritiziraju ga podosta u španjolskim medijima) ipak je on igrač kojem više paše prostor nego kostolomac na leđima. Uz to sto puta su rekli da je Benzema prebitan za klub da bi ga ikom prodali tak da mislim da je njemu zagarantirano mjesto u špici, mada bi bila divota za gledat Ronalda u vrhu napada i Balea iza njega.

A i blesavo je malo da se za dvije pozicije trgaju Ronaldo, Isco, Bale i Ozil, dva najbolja igrača prošlih sezona i dva najveća pojačanja. Općenito mislim da je to prezatvorena formacija za nogomet s kakvim se real poistovjećuje zadnjih par godina, vjerojatno će u defanzivi igrat 4-3-2-1 a u ofanzivi 4-2-3-1 sa širokim krilima koja zabadaju u prostor. A i još su samo dva tjedna do početka prvenstva pa neznam koliko vremena imaju za sve uigrat a da im barca nakon 6 kola ne pobjegne 8 bodova, kak to već ide kad real ode u remont.

« Odgovori #2901 : 03. Kolovoz, 2013., 00:26 »
a mislim, realno, puno bolje bi to izgledalo kao

benzema
cr           ozil          bale
  modrić    khedira

A isco onako, za rezervu i rotaciju na jednoj od ove 3 ofenzivne pozicije, imaju dovoljno utakmica u sezoni da se frajer dobro naigra.

Iskreno ne pratim puno novosti iz španjolske pa ne znam šta se piše, al vidit ćemo, ionako još ni balea nisu kupili.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2902 : 03. Kolovoz, 2013., 00:50 »
navodno je ekipa oduševljena iscom i modrićem u tandemu, s tim da je modrić onaj povučeniji. nezz, al ak tu poziciju može khedira odigrat koji ne zna dva natehnicirat, onda će modrić rasturit.

posebno u nekim all-out attack utakmicama, ne mislim tu na barce i mančestere.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2903 : 03. Kolovoz, 2013., 13:08 »
Bafetimbi Gomis potpisao za Newcastle. Dali su 10 mil eura za njega, al će navodno još za dodatve troškove i bonuse dati dva i pol.

Opet francuz. Nez, dobar je Bafetimbi, samo se nadam da će mu pasat engleski nogomet.
Rula rula jako kako klubovi nastavljaju s dovođenjem prijekopotrebnih napadača :ementaler: Nakon retardiranog poteza Dembice, ovo im je baš trebalo.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2904 : 03. Kolovoz, 2013., 20:10 »
http://www.youtube.com/watch?v=qfLWqutAMFE#at=201
3:20 :approve

Nego jesu li uopće doveli koje ime? Pričalo se da imaju jako puno ove godine za pojačanja. :wildboy:

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #2905 : 03. Kolovoz, 2013., 20:14 »
Pričaju nešto o Lameli da bi trebao doći za 26 milijuna eura, ali ono, ARSENAL DURR

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2906 : 03. Kolovoz, 2013., 20:14 »
Prekrasno. :approve:

inače, jedini transfer im je Yaya Sanogo. Besplatno. :hiha:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2907 : 03. Kolovoz, 2013., 20:18 »
Baš nerazumljivo, osim ako priča o 60 m € za pojačanja nije bila patka. :hiha2:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2908 : 05. Kolovoz, 2013., 16:38 »
ARSENAL TRANSFER! !!!!11!

Gervinho ide u Romu za osam milijuna eura. :hiha: Trenutačno je u Rimu na sistematskom.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2909 : 05. Kolovoz, 2013., 17:22 »
:(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9