Vjerojatno će igrat tu formaciju, pošto Ancelotti voli mislit da ju je on "izumio" i forsira ju u koji got klub dođe.
Kolko sam uspio pohvatat riportove s njihovih priprema Ronaldo je zamišljen da bude ljeva polušpica u tandemu s Iscom, ali se ne snalazi baš najbolje za sad u gužvi između zadnjeg veznog i dvojice stopera (kritiziraju ga podosta u španjolskim medijima) ipak je on igrač kojem više paše prostor nego kostolomac na leđima. Uz to sto puta su rekli da je Benzema prebitan za klub da bi ga ikom prodali tak da mislim da je njemu zagarantirano mjesto u špici, mada bi bila divota za gledat Ronalda u vrhu napada i Balea iza njega.
A i blesavo je malo da se za dvije pozicije trgaju Ronaldo, Isco, Bale i Ozil, dva najbolja igrača prošlih sezona i dva najveća pojačanja. Općenito mislim da je to prezatvorena formacija za nogomet s kakvim se real poistovjećuje zadnjih par godina, vjerojatno će u defanzivi igrat 4-3-2-1 a u ofanzivi 4-2-3-1 sa širokim krilima koja zabadaju u prostor. A i još su samo dva tjedna do početka prvenstva pa neznam koliko vremena imaju za sve uigrat a da im barca nakon 6 kola ne pobjegne 8 bodova, kak to već ide kad real ode u remont.