malo početno slovo na početku rečenice znači da sam prelijen pritsinuti šift. tvrdo č u imenu ćorluke je znak neinteligencije, a kad s takvima pričaš o nogometu moraš početi od osnova.
sve kaj si imao za reć u ovoj temi si rekao, molim te nemoj se više pojavljivati jer se samo jače sramotiš...
uglavnom, kaj se mene tiče, ne bih baš otpisivao manu kao potrošen. vratio se c ronaldo, opet su počeli metat... berbatov je počeo zabijat...rooney uber nabrijan u zadnje vrijeme, daje gol po tekmi... ne znam. mančester nikad nije za otpisat.
a čelzi se muči s ozljedama. mislim da im ne igra pet, šest igrača, donedavno i drogba,,, ma i on će na pravi put ubrzo.
Neinteligentan je onaj koji te rodio. Totalno si za sportskog komentatora, takvi puno seru o nogometu a lopte nisu vidli. :tired:
ban, fala.

reci meni, neću se uvrijedit, al ić tako nisko pa vrijeđat roditelje... daj fakat prestani dokazivat svoju neinteligenciju... prestani... nije više ni smiješno...

a kaj se tiče ovog drugog. ne brini, svijet se neće početi vrtjeti oko dode koji će hej, kontroverzno izjaviti da su modrić i ćorluka loši... to kaj si ti iskompleksirani drekec od čovjeka koji ne može podnijeti tuđi uspjeh, pa mu je jedini obrambeni mehanizam neutemeljeno kakati okolo, to stvarno nije moj problem. u biti jest, dok god kakaš po mjestima gdje ja ponekad zalazim...
dakle prestani kakat ili bar argumentirano reci kaj imaš za reć.