HCL.HR

Crysis

• 308 Odgovora
  • 83080 Hitova
*

Dodo

• 1154
Re: Crysis
« Odgovori #255 : 08. Ožujak, 2008., 23:31 »
ček ementaler, tebi je crysis dobra igra?  :tired:

« Odgovori #256 : 08. Ožujak, 2008., 23:40 »
ne, užasna je, neigriva. jebemte alternativnog.  :tired:

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #257 : 09. Ožujak, 2008., 00:00 »
govno s nabrijanom grafikom, super kul odjelce je zabavno prvih 10 sekundi, tolko ti treba da sve modove isprobaš, svaki traje 2 sec... veća fora bi bila da se odjelce može unaprijeđivat, nekakav rpg stil kuracpalac... priča? pa nisam očekivo niš pametno kad sam vidio EA znak... tak da ko ju jebe

and now d konklužn...

ljigav proizvod s jakom grafikom koji će popušit dječica poput tebe i bivera no nikako stariji i iskusniji gameri poput mene :thumbs:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #258 : 09. Ožujak, 2008., 00:13 »
govno s nabrijanom grafikom, super kul odjelce je zabavno prvih 10 sekundi, tolko ti treba da sve modove isprobaš, svaki traje 2 sec...

Nije, zabavno je možda minutu. A čitava igra te može zabaviti najviše 10 minuta. Kasnije je mučenje.  \:D/

« Odgovori #259 : 09. Ožujak, 2008., 00:19 »
ljigav proizvod s jakom grafikom koji će popušit dječica poput tebe i bivera no nikako stariji i iskusniji gameri poput mene :thumbs:

zašto bivera vučeš u ovo?  :wildboy:

ida, ljigavo je to što uletavaš ničim izazvan u temu u namjeri izražavanja vlastite alternativnosti. smrdiš.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #260 : 09. Ožujak, 2008., 00:34 »
klipanderi jedni hehe  :thumbs:

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #261 : 09. Ožujak, 2008., 00:48 »

zašto bivera vučeš u ovo?  :wildboy:

ida, ljigavo je to što uletavaš ničim izazvan u temu u namjeri izražavanja vlastite alternativnosti. smrdiš.

tvoja gospođa majka smrdi, ne ja  :thumbs:

komentiro sam prosjek ocjena, ne budali.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #262 : 09. Ožujak, 2008., 01:04 »
ja se slažem s dodom.Igra je lame :wildboy:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #263 : 09. Ožujak, 2008., 10:38 »
Svi vi govorite igra je sranje, a ne navodite zašto...

Ja mogu navesti da je igra više nego prosječna po grafici, animacijama, AI i ostalim raznim detaljima...

« Odgovori #264 : 09. Ožujak, 2008., 10:48 »
pa loša je jer ima dobru grafiku. Kako ne kužiš  :thumbs:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #265 : 09. Ožujak, 2008., 10:56 »
pa loša je jer ima dobru grafiku. Kako ne kužiš  :thumbs:

Pa ne znaš konkretne razloge...

To što je priča nešto jadnija nije razlog da je igra sranje.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #266 : 09. Ožujak, 2008., 12:32 »
Krelci ste.Igra je loša jer ti se neda igrat dulje od 10 min.Bar meni :thumbs:

*

noda

• 2567
« Odgovori #267 : 09. Ožujak, 2008., 12:41 »
ne kuzim zasto danas svaka igra ako NEMA jedan element rpg-a mora bit govno. jos malo pa ce bit vajnanja zakaj se u RTS-ima ne implementiraju rpg elemnti ko u tft-u da sa herojem pobis pol vojske (karikiram) ggnore noobs

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #268 : 09. Ožujak, 2008., 13:07 »
Nemojte mi spemat i vrijeđat se pls. :ne:

Ugl, da meni je igra dobra jer volim kad igra ima dobar gameplay i finu grafiku pa to sve zajedno čini jebačku kombinaciju. FPS na tropskoj lokaciji sa finom grafikom i dobrim gameplayom kojeg ono odijelo totalno pojačava x10. Dobro je nekad malo odigrat igru više od 10 min da skužiš kako stvar funkcionira i vidiš stvari zbog kojih bi te mogla i malo drže zadržati... Postao je trend među alternativcima pljuvat igre zbog dobre grafike i nekakve izmišljene "plitkosti". Ne kažem da je Crysis "dubok", ali čak ni priča nije toliko loša, a sve zajedno što donosi čini totalno igrivivu i zabavnu stvar...

*

noda

• 2567
« Odgovori #269 : 09. Ožujak, 2008., 13:51 »
Nemojte mi spemat i vrijeđat se pls. :ne:

Ugl, da meni je igra dobra jer volim kad igra ima dobar gameplay i finu grafiku pa to sve zajedno čini jebačku kombinaciju. FPS na tropskoj lokaciji sa finom grafikom i dobrim gameplayom kojeg ono odijelo totalno pojačava x10. Dobro je nekad malo odigrat igru više od 10 min da skužiš kako stvar funkcionira i vidiš stvari zbog kojih bi te mogla i malo drže zadržati... Postao je trend među alternativcima pljuvat igre zbog dobre grafike i nekakve izmišljene "plitkosti". Ne kažem da je Crysis "dubok", ali čak ni priča nije toliko loša, a sve zajedno što donosi čini totalno igrivivu i zabavnu stvar...

potpis  :piva:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9