RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
govno s nabrijanom grafikom, super kul odjelce je zabavno prvih 10 sekundi, tolko ti treba da sve modove isprobaš, svaki traje 2 sec...
ljigav proizvod s jakom grafikom koji će popušit dječica poput tebe i bivera no nikako stariji i iskusniji gameri poput mene
Citat: Dodo - 09. Ožujak, 2008., 00:00ljigav proizvod s jakom grafikom koji će popušit dječica poput tebe i bivera no nikako stariji i iskusniji gameri poput mene zašto bivera vučeš u ovo? ida, ljigavo je to što uletavaš ničim izazvan u temu u namjeri izražavanja vlastite alternativnosti. smrdiš.
pa loša je jer ima dobru grafiku. Kako ne kužiš
Nemojte mi spemat i vrijeđat se pls. Ugl, da meni je igra dobra jer volim kad igra ima dobar gameplay i finu grafiku pa to sve zajedno čini jebačku kombinaciju. FPS na tropskoj lokaciji sa finom grafikom i dobrim gameplayom kojeg ono odijelo totalno pojačava x10. Dobro je nekad malo odigrat igru više od 10 min da skužiš kako stvar funkcionira i vidiš stvari zbog kojih bi te mogla i malo drže zadržati... Postao je trend među alternativcima pljuvat igre zbog dobre grafike i nekakve izmišljene "plitkosti". Ne kažem da je Crysis "dubok", ali čak ni priča nije toliko loša, a sve zajedno što donosi čini totalno igrivivu i zabavnu stvar...