Witch Doctor igram, tek počeo. A ono, malo sam si omnipotentan, realno kripovi su ful bespomoćni. Valjda te ovo nabrijava na Hell/Inferno bla. Fora je zasad.
Normal je stvarno dosta lagan, većina ljudi (a i ja) sam umro možda 3-4-5 puta i to uglavnom radi nasumičnog zaletavanja u pack od 15-20 mobova i slično. Većinu defanzivnih spellova nisam ni koristio, jednostavno nije bilo potrebe...
Na nightmare krene malo drugačija priča, neki bossevi mogu 1 shotat s određenim abilitijma itd, ali uz defensive spellove također (barem za sada, na actu 3 sam), nije preteško.
Za hell čujem od nekih ljudi da je veselo, puno veći skok u težini je kada se prelazi sa nightmare na hell nego sa normala na nightmare.
Što se inferna tiče ne'b znao, nitko od poznanika još nije došao do toga

Inače kako se koriste fakin jebena oružja? Samo spellove bacam ko sumanut, što je kul (zombi psi, pauci n šit), al ono, stalno equipam te neke pizdarije a ne koristim ih. Da, ne znam kako koristiti oružja koja equipam. Ne piše u optionsima. 
Prvo upališ
elective mode (Options->Gameplay-Kvacica na elective mode)
Zatim stisneš "S" da uđeš u skillove i zatim spell sa primary slota bindaj na secondary (ili na bilo koji drugi) -> spell sa primary slota se unbinda i nema ničeg
Sad pucaš s ljevim klikom po mobovima ili ako oćeš isprobat na licu mjesta drži shift stisnut i zatim lupaj ljevi klik miša
Doduše apsolutno je beskorisno neimat ništa bindano, al eto, postoji način... :)