HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 171167 Hitova
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #240 : 04. Prosinac, 2012., 20:16 »
zasto gasit hud?

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #241 : 04. Prosinac, 2012., 20:23 »
Zato jer se više ufuraš u igru i realističnije je.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #242 : 04. Prosinac, 2012., 20:35 »
jel vas sram?

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #243 : 04. Prosinac, 2012., 21:35 »

« Odgovori #244 : 04. Prosinac, 2012., 23:39 »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #245 : 05. Prosinac, 2012., 00:39 »
Ja nezz šta je tu tolko impresivno?

Enikej, došao na onaj drugi (veći) otok i na trenutak sam pomislio da se priča raspala i da sada sljedi lošiji dio igre. No onda sam upoznao nacistu Sama. Umro sam od smijeha kolko je lik lud i dobar. Jako mi se sviđa što sam dobio nova oružja i ovaj Vector .45 ACP je savršen (podržava 3 atačmenta). Citra i cijeli taj temple su ostavili prilično jak dojam, odličan dio igre i prejebene scene zadvođenja. Onda dio s Vaasom me oduševio. Moram priznati da mi se za sada Hoyt nikako ne sviđa, no tek sam ga prvi put vidio. Na 20-om satu sam, mislim da ću što se tiče priče malo usporit, zaigrao se s tim 4 sata sada. Oduševljavaju sve vrste takedowna, pogotovo ona s osiguračem bombe.

Užasno mi je žao što Vaasa nisu još malo više iskoristili i što sam ga ubio u nekakvoj halucinaciji, umijesto nečeg spektakularnog. No mora se priznat da i ovako izgleda brutalno. Malo mi se također ne sviđa način na koji je Jason napucao curu i kako je ona u biti tek pička sastrane. Općenito to bok bok prijateljima mi je meh malo. No nadam se da me tek čeka odličnost neka, ep ovo ono.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #246 : 05. Prosinac, 2012., 00:49 »
Ja nezz šta je tu tolko impresivno?

Enikej, došao na onaj drugi (veći) otok i na trenutak sam pomislio da se priča raspala i da sada sljedi lošiji dio igre. No onda sam upoznao nacistu Sama. Umro sam od smijeha kolko je lik lud i dobar. Jako mi se sviđa što sam dobio nova oružja i ovaj Vector .45 ACP je savršen (podržava 3 atačmenta). Citra i cijeli taj temple su ostavili prilično jak dojam, odličan dio igre i prejebene scene zadvođenja. Onda dio s Vaasom me oduševio. Moram priznati da mi se za sada Hoyt nikako ne sviđa, no tek sam ga prvi put vidio. Na 20-om satu sam, mislim da ću što se tiče priče malo usporit, zaigrao se s tim 4 sata sada. Oduševljavaju sve vrste takedowna, pogotovo ona s osiguračem bombe.

Užasno mi je žao što Vaasa nisu još malo više iskoristili i što sam ga ubio u nekakvoj halucinaciji, umijesto nečeg spektakularnog. No mora se priznat da i ovako izgleda brutalno. Malo mi se također ne sviđa način na koji je Jason napucao curu i kako je ona u biti tek pička sastrane. Općenito to bok bok prijateljima mi je meh malo. No nadam se da me tek čeka odličnost neka, ep ovo ono.

Nikome se Hoyt ne sviđa, ispalo je kao i u TDKR sa Taliom i Baneom...  

Taj odnos "Bok Bok" sa prijateljima je takav zato što se Jason malo ufurao u spiku i sviđa mu se to što svi u njega gledaju kao u heroja i osloboditelja. Ne znam jesi li čitao onaj handbook, Jason prije otoka nije znao šta će sa sobom, samo je putovao i bavio ekstremnim sportovima, nije htjeo odrasti, a sa sobom je vukao Lizu koja ga podupire i čeka da on u biti odraste. Jedna od tematika igre je  "sindrom Petra pana" sada u 21. stoljeću kada su ljudi blizu tridesete još neodrasli i nesposobni za život.

Citra je uistinu jebena, po meni najbolje odrađen ženski lik u povijesti gaminga, jedino mi je možda Farah iz POP-a draža :D Vaas je zaslužio malo bolju smrt, istina. Sam je zakon, Far Cry 3 zbilja ima bogate likove... malo mi je onaj "rapist" bio disturbing, ali nimalo manje zanimljiv.
« Zadnja izmjena: 05. Prosinac, 2012., 00:51 Cole »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #247 : 05. Prosinac, 2012., 00:51 »
Malo spojlaš kralju.
Smanjio ti tekst. Kompiću je spojlana radnja na BUG-ovom forumu. Pazite oko tih stvari...

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #248 : 05. Prosinac, 2012., 01:22 »
Malo spojlaš kralju.
Smanjio ti tekst. Kompiću je spojlana radnja na BUG-ovom forumu. Pazite oko tih stvari...

Istina, sad kad sam procitao malo daje neke naznake na mali spoil, ali spoil je spoil. Dobro je da si editirao.

BTW ekipa meni radi bolje igra s novim nvidia driverima i patchom. Frame dropovi su manji.

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #249 : 05. Prosinac, 2012., 01:27 »
Malo spojlaš kralju.

Dobro da i sam ne spojlas oko likova u drugom dijelu igre i to sve.  :tired:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #250 : 05. Prosinac, 2012., 01:32 »
A ček on se ne spominje toko početka i cijelo vrijeme?  :fpalm:

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #251 : 05. Prosinac, 2012., 01:53 »
ajde ljudi nije bed, budimo kolegijalni pa sve sto pisemo i opisujemo, a tice se likova, smanjimo font i gotovo. Mozda je nekome spoil i to sto se glavni lik zove Jason.. jebiga nikad neznas.

Evo jos zanimljivosti, ako uopce jesu :D

Citra je kao sto svi znamo instrument, podrucje gdje ga najvise ima je kod nas, mađara, slovenaca, njemaca, austrijanaca, ta cijela regija je i onako uvjek bila povezana. Vaas je mađarsko prezime, a interesatno je da se lik preziva Montenegro... Uz to i naše puške... Interesantno.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #252 : 05. Prosinac, 2012., 13:31 »
Nekako nevjerujem da je sve to povezano, iako logično je nekako nezz.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #253 : 05. Prosinac, 2012., 17:56 »
Nabacio danas jedno 2 sata COOP-a s rendom likovima i bilo je jako dobro zapravo.
Kulno mi je što nema nekakvih runda, nego se samo prelaze s mape na mapu. Da se to fino igrat i bez ikakvog laga.

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #254 : 06. Prosinac, 2012., 16:07 »
Nabacio danas jedno 2 sata COOP-a s rendom likovima i bilo je jako dobro zapravo.
Kulno mi je što nema nekakvih runda, nego se samo prelaze s mape na mapu. Da se to fino igrat i bez ikakvog laga.

Meni je CO-OP ok, probao sa prijateljem i isli smo na stealth princip, podijelili se tko ce kojeg geeka rijesit. Bilo je zanimljivo :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9