HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 187912 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: FIFA 13
« Odgovori #210 : 13. Listopad, 2012., 19:06 »
U globalu jako nezadovoljan sa Kakom.
Dobio seriju ozljeda u dvanestom mjesecu 13' (Contento 3, Shaqiri 8, Roben 3, Ribery 6 mjesci) i svaki naslov posebno mi je pod velikim upitnikom. Gomez u 11 utakmica nije zabio niti jedan gol. Henry kolko tolko dobro radi svoj posao u 10-ak tekmi 6 golova. Ribery traži izlaznicu iz kluba i još ću vidjet dali ću ga kupit. Ako da zamjena za njega će mi biti Rakitić.

Polufinale LP

Nakon Man Utd u osmini finala LP, prošao PSG u četvrtfinalu sa ukupnim rezultatom 0:2, prošao jedva. U prvom poluvremenu ostao bez Švajnija koji je napravio penal kojeg je Neuer obranio.
U polufinalu na noge mi dolazi Modrićev Real. U kupu gubim od HSV-a kod kuće 0:1 i ispadam u četvrtfinalu.

Nakon serije teških utakmica igram u gostima tešku utakmicu protiv Eintrachta te nakon 53 minute gubim 2:0. Preokrećem utakmicu i "razvaljujem" domaćina.
Manđa prekida post koji traje 9 utakmica i zabija 2 gola.

U planu mi je prodati Kaku i uzet Diega, Van der Vaarta ili sličnog igrača te se pojačati nekakvim brzonogim napadačem koji bi mogao igrat kao polušpica i kao klasični napadač...

*

PavleC

• *
  • 136
« Odgovori #211 : 13. Listopad, 2012., 22:39 »
Cole, skupljaj pare za Gotzea! neces se pokajati!

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #212 : 14. Listopad, 2012., 01:48 »

Polufinale protiv Reala neću pamtit po dobrom. U prvih pola sata imao sam 11 udaraca na gol, dok Real 0. Na kraju završilo 4:1 za Real, ubili me nakon 35-te minute.
U uzvratu mi je malo falilo da napravim senzaciju, ali nisam imao sreće i u zadnjim minutama promašujem dva puta gol za prolaz. Ostaje pirova pobjeda.

Manđa osvaja prvo mjesto najboljeg strijelca sa 21 golom. Osvajam titulu porazom od drugoplasirane Bor. M'gladbach. U pretposljednjem kolu jedva sam u zadnjim minutama pobjedio Ausburg 1:0. Gotovo da sam na sva tri fronta popušio titulu, ali sreća mi se osmjehnula i kolo prije kraja osvajam naslov Bundeslige.

Prodao:
  • Muller - Real Madrid 30m €
  • Kaka - Valencia 10m €

Kupio:
  • Götze - Bor. Dortmund 50m €
  • Barzagli - Juventus 8m €

U novu sezonu krećem s napokon zdravim igračima.
Riberya sam uspio nagovorit na vjernost novim ugovorom od 250 000 € mjesečno.
Van Buyten je stavio kopačke o klin.

Krećem u novu sezonu...

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #213 : 14. Listopad, 2012., 02:10 »
Ja prosao u finale trebam igrat protiv Celzia.Izgubio prvu polufinalnu utakmicu od Reala kod kuce 2-0 kasnije u uzvratima dobio 3-0 i proso.. :hihi: El Saravi bog.

Igram sa Milanom,kupio sebi Dzeksona,Ibrahimovica i Daniel Agera.Dzeko najbloji strijelac u svim natjecanjima preko 40 golova.

Cole kolko sezona igras sa jednim timom? Meni se neda vise od dvije..;(

btw prodo boga oca  :hihi:
« Zadnja izmjena: 14. Listopad, 2012., 02:12 seedorf »

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #214 : 14. Listopad, 2012., 10:56 »
Lige prvaka  :mrs:

Ja sam na posudbi u oldham atletiku u npower1, inače blackburn matični klub. najveći uspjeh treće kolo capital one cupa protiv queen park rangersa, prije toga izbacio veliki Leeds i Watford.  :D

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #215 : 14. Listopad, 2012., 10:58 »
Cole kolko sezona igras sa jednim timom? Meni se neda vise od dvije..;(

Prije dok sam igrao PES sam znao igrat do tri, četri sezone dopizdilo bi mi i onda bi promjenio klub. Zadnjih 3 naslova od EA sam jedva završio sezonu, jer bi mi klub dosadio. Dok s ovim baš namjeravam malo igrat. Bit će teško na najtežoj težini i custom sliderima, ali imam dobre igrače da, samo da bu zdravi...

*

hoffa

• **
  • 192
« Odgovori #216 : 19. Listopad, 2012., 15:40 »
Imam jedan problem, igram onaj Be a Pro, ili kako se već zove taj Career mod, uglavnom, kupio me Manchester i kako lagano otključavam neve kopačke i pizdarije, skužio sam da su u "Edit my Pro" i one specijalnosti, traits. I sad, kad odem na to, odaberem nove kopačke, podesim si te specijalnosti i stisnem advance, javi mi nešta tipa "Manchester United squad list is full, your Pro will be listed as Free Agent". Stisnem OK, i ne izlazi mi iz tog editora. Jel bi netko znao u čemu je stvar? Ovo mi je sredina 3. sezone, prvu sam bio na posudbi u nekom danskom klubu, radilo je sve ok, drugi i pola ove sezone sam bio u Sevilli i radilo je ok i sad mi ovo javlja. Jel to neki bug, ili ima veze s Manchesterovim default roosterom, pa imaju previše igrača? Jel postoji način kako to riješiti, ili ne mogu ništa dok ne odem u drugi klub, ili dok ovi ne prodaju nekoga?

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #217 : 20. Listopad, 2012., 00:11 »
Hoće li FIFA 13 ostati brend izbora svih neozbiljnih gamera ili je PES ionako bolji?
Odgovor na ovo ultimativno pitanje svemira ne tražite u Rusanovoj 13, već klikom na našu novu video recenziju
.

FIFA 13 recenzija | HCL.hr

« Odgovori #218 : 20. Listopad, 2012., 09:31 »
@cole vidio sam te u video reci  :hiha:

sta da kazem, dobra igra, 90/100.

vodim inter u manager modu i kao uvijek, super je.
igram trecu sezonu, dosad sam dobio sva moguca natjecanja. sto se tice boljih igraca, prodao sam sneijdera (na pocetku prve sezone, zelio je otic. umjesto njega je doso rossi), witsela (imao je 88 kad sam ga prodao, jednostavno mi je bio smece pa sam kupio kroosa umjesto njega, itekako se isplatilo), rossija (za njega kupio reusa). kupio sam subotica, odlican je. uz ranocchiu i subotica (oboje imaju 87 i rast ce), tesko mi zabija itko. i odlicni su headeri.
sve u svemu, zadovoljan sam timom.
« Zadnja izmjena: 20. Listopad, 2012., 09:40 kmarkecGamer »

« Odgovori #219 : 23. Listopad, 2012., 17:48 »
Prevazila je sva ocekivanja igram nonstop :D

« Odgovori #220 : 27. Listopad, 2012., 18:02 »

*

mr-newization

• **
  • 348
  • What`s up!
    • hcl.hr
« Odgovori #221 : 27. Listopad, 2012., 19:50 »
Igrao sam i PES i FIFU i moram reći da je FIFA i ove godine odlična, te da je, po mom mišljenju, bolja od PES-a.  :hiha:

« Odgovori #222 : 30. Listopad, 2012., 17:42 »
Trebam pro clubs seasons club pa ako ima ko da igram u njega, 81 overall :D

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #223 : 31. Listopad, 2012., 15:03 »
Danas kupio,isprobat navečer,jedva čekam,javim se s dojmovima (koji če bit vrhunski  \:D/)...

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #224 : 31. Listopad, 2012., 19:47 »
Očekivano rula,dosta modova za igru,soundtrack standarno na nivou,nekako mi se čini malo lakše od dvanajstice,ali to ču se igrat sa sliderima pa riješit,počeo sam sa Milanom,doveo Coentraa iz Reala na lijevog beka,poslao par mladih na posudbu,stavio pola ekipe na prodaju,ali gle čuda nitko ih neće  :wildboy:,odigrao zasad samo pripremne tekme to sve dobio bez većih problema u postavi:Abbiati-F.Coentrao-Mexes-Zapata-Abate-Nocerino na zadnjem veznom-De Jong-Montolivo u sredini-Boateng polušpica i Sharrawy-Pato naprijed...odoh sad proučit i isprobat sve modove,PSN nick:Deyo22 ako je netko nekad za koju partiju  ;).

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9