Podigao težinu na 5/5 i loše ušao u sezonu. Krenuo s porazom i 3 neriješena, no onda zaredao seriju od 9 pobjeda zaredom. Kombiniram Gotzea i Scweinsteigera kao polušpicu. Scweini dosta dobro odrađuje to mjesto iako mi bolje igra kao klasični vezni. Goezte je čudo od igrača, odlična tehnika, šut i brzina. Gomez je zabio jedan jedini gol, iako je dosta prilika imao. Manđo opravdava cijenu i drugu godinu zaredom ganja titulu najboljeg strijelca. U kupu ispadam od niželigaša SV Saundhausena, protiv kojeg igram s rezervnom momčadi što mi se naravno odbilo u glavu. U ligi prvaka prolazim dosta trnovito i tek u zadnje tri utakmice se vadim. Predzadnju tekmu u gostima protiv HSV-a vodim 0:2 i Neuer radi penal i biva isključen, utakmicu gubim u zadnjim sekundama 3:2. U nastavku je rezime polusezone.
Liga prvaka:Bayern - Lazio 1:1
AIK - Bayern 2:2
Bayern - Zenit 1:2
Lazio - Bayern 2:3
Zenit - Bayern 3:5
Bayern - AIK 2:0
TablicaLjestvica strijelacaU planu mi je nabava, odnosno povratak Klosea, jer Henry i Gomez baš ne opravdavaju ukazano povjerenje, pogotovo potonji. Boateng je na izlaznim vratima kluba, kao i Barzagli koji je tek pola godine u klubu. Planiram dovesti nekog jako obrambenog njemca, da popuni rupu. Zasada Alex i Badstuber dosta dobro surađuju, ali trebaju nekakvu pomoć. U fantastičnoj formi su Gotze, Mandžukić, Robben, Ribery, Scweinsteiger.