Nije mi se dogodilo još u utakmici, ali zna mi se dogoditi dok palim igru, ili kad mi izlazi iz utakmice u menu. Restartam igru

Inače, na kojoj težini igrate vi koji igrate karijeru? Ja sam krenuo na legendary jedno 5 utakmica, jedva bod i -9 gol razlika. Smanjio na world class, 3 boda skupio u 8 utakmica, smanjio na profesional i osvojio ligu za 2 boda
Igram s Liverpoolom, vjerojatno ko i većina ovdje. Osvojio i FA Cup (ubio Chelsea 3:0 u finalu, u polufinalu 1:0 Arsenal na jedvite jade, u četvrtfinalu dvije utakmice s Cityjem, 1:1 i 4:3 nakon produžetaka u drugoj). U ligi prvaka ispao od Barce u osmini finala 1:6
To sve na professional.
Krenuo u drugu sezonu, izgubio od Chelsea Charity Shield 1:0 i drugu utakmicu od Saintsa u gostima 2:1. Teška mi je igra, skroz drugačija nego prethodne, nikako da se naviknem.
Od transfera uzeo Benzemu na početku prve sezone (37M), u siječnju uzeo Stockera iz Herthe za 13M (poor man's Reus

), na početku druge uzeo Bernda Lenoa iz Leverkusena (20M) i Živkovića iz Ajaxa (18,75M) - dvije greške, da sam ih kupio odmah u prvoj sezoni prošao bi puno jeftinije. Schneiderlina iz Saintsa za mislim 13M i na kraju dao 20M i Balotellija za Modrića 2 sata prije kraja prijelaznog roka.
Otišli Škrtel, Johnson, Kolo Toure, Enrique, Balotelli, Jones, Assaidi, Alberto, Suso, Coates i još par igrača za sve skupa oko 30-40M. Benzema i Sturridge su trenutno na 87 overall, 1. i 2. strijelac prvenstva u prvoj sezoni, u drugoj sad trenutno imaju po tri gola iz tri utakmice svaki.
Dobio sam i ponudu od PSG-a za Sturridgea na 44M, stavio 137M iz zajebancije i ovi prihvatili, pa sam morao ispočetka pokretat drugu sezonu