RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Jbg.Da nema ovih sbc i packova, pa i drafta, prestao bih igrati. Gameplay je totalno skriptovano, lose odradjeno smece, jadno za igrati. Samo je PES gori od ovoga. Ukoliko nesto ubrzo ne poprave prestacu totalno igrati, uzecu RDR 2 i sa tim se zabavljati, jahati konje i uzivati u virtualnoj prirodi. Lag, delay, nerensponzivnost ... ne mogu da vjerujem da je ovo FIFA, nekad se zapitam da li igram PES koliko je lose. A dobro su poceli, i solidno je izgledalo.
Koja ludost. Otvorim na mobitelu pack jer kontam poslije Pogbe mogu dobiti samo kikiriki i dobijem ovo, lik kosta 180 tisuca:(Klikni za pregled slike.)
Citat: bhlazio - 18. Listopad, 2019., 19:28Koja ludost. Otvorim na mobitelu pack jer kontam poslije Pogbe mogu dobiti samo kikiriki i dobijem ovo, lik kosta 180 tisuca:(Klikni za pregled slike.)Hahah, mogu u Youtubere. Nesto ne stima, ovo je previse. Mislim da cu ovo sve rasprodati i kupiti neku ikonetinu.red list op
Citat: nicedice - 18. Listopad, 2019., 19:31Citat: bhlazio - 18. Listopad, 2019., 19:28Koja ludost. Otvorim na mobitelu pack jer kontam poslije Pogbe mogu dobiti samo kikiriki i dobijem ovo, lik kosta 180 tisuca:(Klikni za pregled slike.)Hahah, mogu u Youtubere. Nesto ne stima, ovo je previse. Mislim da cu ovo sve rasprodati i kupiti neku ikonetinu.red list op
Ma to njihovo pack luck je smijesno. Meni ovo izgleda ono vidite svi sta sam dobio pa navalite na FIFA pointse.Pogba me nosi u WL, 10 tekmi 8 pobjeda. Lag ubija, ali iskustvo sa PES-a me nosi.Igras li ti WL, kako stojis?
Nisam mislio da cu ovo ikada napisati i reci ali FIFA 20 je, trenutno, najvece sranje koje sam poigrao u zivotu, cak vece i od PES 19. Nevjerovatno sta su uradili od igre.
Karijera šta popravljena?