avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Ementaler - 17. Travanj, 2015., 09:34Spoiler alert: Od tri (ili četiri?) puta što smo ja i Cole probali zaigrati neku Setup misiju te večeri (jučer zapravo), nismo ni jednom ništa uspjeli jer bi uvijek netko iz našeg tima umro.A svaki put smo čekali i po 5-10 minuta da se uopće pokrene misija, da se inviteani ljudi odazovu i pridruže. I onda 5 minuta igraš misiju i neki random igrač umre taman pred kraj :)Cijeli dan jučer pokušavam riješiti Prison Break setup misije koje sada mogu pokrenuti iz svog stana i nikako... ili nema igrača koji bi prihvatili invite ili netko po prvi put igra pa bude neoprezan i umre kada se zapravo uspije pokrenut misija.Polako Igore. Subota je blizu... Možemo se dogovoriti u koje vrijeme bi počeli i krećemo.Ima nas koji smo već prije prešli GTA na konzolama pa bi u teoriji trebali nešto bolje igrati.A uz to možemo snimiti i neki gameplay HCL crew heists...
Spoiler alert: Od tri (ili četiri?) puta što smo ja i Cole probali zaigrati neku Setup misiju te večeri (jučer zapravo), nismo ni jednom ništa uspjeli jer bi uvijek netko iz našeg tima umro.A svaki put smo čekali i po 5-10 minuta da se uopće pokrene misija, da se inviteani ljudi odazovu i pridruže. I onda 5 minuta igraš misiju i neki random igrač umre taman pred kraj :)Cijeli dan jučer pokušavam riješiti Prison Break setup misije koje sada mogu pokrenuti iz svog stana i nikako... ili nema igrača koji bi prihvatili invite ili netko po prvi put igra pa bude neoprezan i umre kada se zapravo uspije pokrenut misija.
Citat: Hrv4tin4 - 17. Travanj, 2015., 09:42Citat: Ementaler - 17. Travanj, 2015., 09:34Spoiler alert: Od tri (ili četiri?) puta što smo ja i Cole probali zaigrati neku Setup misiju te večeri (jučer zapravo), nismo ni jednom ništa uspjeli jer bi uvijek netko iz našeg tima umro.A svaki put smo čekali i po 5-10 minuta da se uopće pokrene misija, da se inviteani ljudi odazovu i pridruže. I onda 5 minuta igraš misiju i neki random igrač umre taman pred kraj :)Cijeli dan jučer pokušavam riješiti Prison Break setup misije koje sada mogu pokrenuti iz svog stana i nikako... ili nema igrača koji bi prihvatili invite ili netko po prvi put igra pa bude neoprezan i umre kada se zapravo uspije pokrenut misija.Polako Igore. Subota je blizu... Možemo se dogovoriti u koje vrijeme bi počeli i krećemo.Ima nas koji smo već prije prešli GTA na konzolama pa bi u teoriji trebali nešto bolje igrati.A uz to možemo snimiti i neki gameplay HCL crew heists...+1 za ovo. Također sam počeo malo s heistovima, rješio sve setup misije za Prison Break, i sad je gotovo nemoguće skupiti 4 ljudi s kojima mogu preći Heist. Nije čak ni da mi smeta što netko umre, što nije najbolji u igri, već što nakon što se to jednom dogodi i jednom resetiramo Heist, netko već ode iz party-a i sve je gotovo...i onda izgubim volju traziti novih 3 ljudi. Zaključak, ovaj vikend bi bilo super da nas se skupi par pa da imamo 4-man party za heistove. Bolja je komunikacija nego s random ekipom, zabavnije je i druzimo se mi domaći Tko je istog mišljenja i volio bi potrošiti nadolazeće dane u igri sa mnom, neka me doda u social clubu http://socialclub.rockstargames.com/member/dyno.budinyas/
Problem je cijelo vrijeme samo i isključivo u Rockstarovom downloaderu!Ako bih prekinuo download on onda ne provjerava filove koje je skinuo nego samo nastavi dalje gdje je stao i tako zna spremiti ISTI file pod drugim imenom...Onda sam prvo skinuo MD5 file checker koji je isključivo za RGSC verziju igre.Znači učitate file i prekopirate kod sa stranice da vidite je li sve u redu, ako nije izbrišete taj file i RGSC opet započinje download.
Bi netko mogao meni odgovorit na moje pitanje i pomoć molim vas Ili ćete me nastavit ovako ignorirat
Hrvatina,Imam pitanje, kako si došao do zaključka da nešto nije pravilno skinuto?Meni se npr. igrica crasha svakih pola sata ili nekad i manje.E sad, ono što sam našao je pogreška u veličini datoteke "x64b.rpf" koja je kod mene 196MB, a inače bi trebala biti oko 145MB i nema pravi MD5 kod.Da li je moguće da mi zbog toga crasha?Ako je, kako onda skinuti samo tu datoteku?