Nakon određenog provedenog vremena u igri, ja sam razočaran i optimističan.

Nešto više od tri sata proveo sam u igri i nemogu vjerovat da ovo nije early access, nego epizodna igra, ali sa TAKO MALO početnog sadržaja.
Ovo je brutalno premalo za The Full Experience koji sam platio. Odmah sam želio još, no ne...
Znači količina početnog sadržaja i napucavanje izazivaju mi žgaravicu, srećom ostatak igre je više manje Donat MG.
Tutorijal i općenito prezentacija početka mi je odlična.
Grafika u tutorijalu je očajna, Glacier Engine je ogoljen do kosti.
Svi oni predivni vizuali iz Absolutiona ovdje su neprepoznatljivi, gotovo se nemože razaznati da je to isti grafički pokretač.
U glavoj i zasada jedinoj misiji PARIZU grafički to izgleda dosta bolje.
AI i mogućnosti u samo toj misiji izgledaju kompleksnije nego bilo koja misija ikad u serijalu.
Doslovce se ta misija može igrat preko tri sata. Malo su me zasmetale ponavljajuće rute glavnih meta, što olakšava planiranje.
No opet mjesta za učinkovito i neprimjetno ubojstvo ili nesreću gotovo da i nema, jer je populacija, odnosno gustoća ljudi u svim djelovima mape brutalno velika.
Odlična je stvar, što se sva pomagala mogu isključit, a isto tako i nekima mrzak instinct MOD ako je uključen pomaže samo kao wallhack.
Ali svaka igra u Hitman serijalu ima praktički wallhack u onom tlocrtu mape, tako da to i nije neka HELP NOVOST;
Mogućnosti planiranja, su u ovom stadiju igre s jednim jedinim ovim levelom MEGALOMANSKE, što će zadovoljiti ja mislim apsolutno sve fanove.
Ono što me još više impresionira, jest što duže boravim u toj jednoj VELIKOJ misiji, koliko su si truda dali, da tu lokaciju učine što kompleksnijom sa bolesnom brigom za detalje.
Slušao sam barem 15 razgovora u PARIZ levelu i cijelo vrijeme si mislim, vau kako dobro i imerzivno iskustvo je ovaj novi Hitman.
Čak mi je i atmosfera samog tog levela, poprilično new taste of old good Hitman atmosphere...