RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ma ja polako odustajem od igre.. Žao mi je jer je igram 2 godine, ali ranked me izluđuje..Nikako iz Silver 1.. Došla sam 3 puta do kvalifikacija za gold i svaki put 3 defeata za redom, a prije toga bi bila na win streak-u.. Što je najtragičnije tim mi uvijek dobiva, pa nas na kraju ace-aju(jer neko ide sam ) i naravno= throwed.
Citat: WinterWitch - 13. Svibanj, 2013., 20:44Ma ja polako odustajem od igre.. Žao mi je jer je igram 2 godine, ali ranked me izluđuje..Nikako iz Silver 1.. Došla sam 3 puta do kvalifikacija za gold i svaki put 3 defeata za redom, a prije toga bi bila na win streak-u.. Što je najtragičnije tim mi uvijek dobiva, pa nas na kraju ace-aju(jer neko ide sam ) i naravno= throwed. Znam kako ti je, meni je falio 1 game do gold tiera, onda sam spao na silver V. Lose za lose, lose, lose itd. I sad sam opet u silver t1 i dobivam 2,3 LP po pobjedi
Ja sam ga obrisala, jer nekako nemam više volje da igram. Najgori su oni što psuju na chatu, jednostavno ti ubiju volju za igranjem. Levelovanje sporo, a postoje samo 2 mape tako da i to dosadi.