Shazaam. Duso. Kceri. Guzoboljo. Sto god.
Covjek je u pravu. Opomenut ga za to je valjda najjadnija stvar koju netko moze napravit.

MMR uzima dvije stvari u obzir.
Win/loss ratio i ukupan broj odigranih ranked matcheva.
Recimo, na prijelazu iz Silver 1 u Gold V sam imao sveukupno oko 260 matcheva(okvirno, jer nemam pojma koliko sam imao tada sveukupno matcheva).
Tijekom Season 3 sam stalno bio u plusu sa winovima, nikad u minusu, minimum uvijek 5 winova u plusu(prosjecno 10-15).
Ispod 50 LP u Division 1 dobivam 15-20 LP, iznad 50 LP se pocelo smanjivat. 7-8 LP kad je preslo 80 LP i 3-5 kad je preslo 90 LP.
Isao u promotion 3 puta, matchevi zbog raznih razloga sakali, 3. put prosao. Obicno mi je trebalo samo jedan-dva matcha da me opet vrati u promotion.
Od Gold V nadalje dobivam 25+ LP bez iznimke. Duo mi je bio igrac iz Silver II u to vrijeme, s njim odem na solidan win streak(1 loss u prosjeku svakih 8 matcheva) i tu se cisto zajebavamo. "Troll" pickovi, ali ne radi trollanja vec cisto nestandardni pickovi, ipak se trudili dobit. Dobio sam Gold, nisam mislio da imam dovoljno vremena za igranje da dodem do Platinum i nije me bilo briga.
Igramo recimo Nami+Teemo bot kad netko picka Vayne ili sto vec.
Ili Heimer top gdje taj moj duo da 2 killa u manje od 60 sekundi(Teleport OP) i manje od 2 minute kasnije dobije kill i nastavi ubijat top lanera(Heimer vs Malphite) dok ja kao jungler campam bot/mid i tamo nafeedam svoje laneove.
Zajebavamo se i razvaljujemo cisto zbog te zajebancije.
Uglavnom, te zajebancije na stranu, poanta je u tome da ni ja ni on nismo imali velik broj Ranked matcheva u sezoni i zato smo napredovali puno brze.
Kad bi spusio 1-2 ranked matcha zaredom, prestao bi igrat. Niti sam nabio ukupan broj matcheva tako, niti sam ikad otisao u minus sa winovima.
Ako se ne varam, ti si pred neko vrijeme imao 2-3 puta moj broj ukupnih ranked matcheva. Vecinu tih matcheva u Silveru.
Sto se duze zadrzavas na nekom Tieru/Divisionu, to vise sustav misli da je to tvoj stvarni ranking i manje LP dobivas.
Ono, sto vise igras i ne napredujes, to je gore.
I sustav je korektan sto se tice toga.
Ima smisla jer si tvrdoglavo spammao matcheve makar si bio u loss streaku(ili spammas champove koji ovise abnormalno o svom teamu), to je samo krivica igraca koji to radi.
Sustav interpretira ono sto igrac radi. Nista drugo.
Taj "zasluzujem bolje" stav je najveci problem.