#ScopeoutFPS - Sve što si napisao je odlično i slažem se sa svime.
#Vujkan - Do 16.6 prošle godine sam igrao LoL i imao sam preko 2000h, odlična igra ali kako je rekao Scop.. više vuče na neku zabavu, nezz kako bi to objasnio ko neka "anime" grafika (Ako se može to tako reć!?!?!

). Previše djece, ušao sam jednom u LoL prije par mjeseci na jednu partiju i nešto sam zajebao, jbg nisam dugo igrao i zeznuo sam, ugl. tip iz ekipe je umro zbog moje greske i to mi jedina greska bila odmah mi je poceo psovat mater, kunut se i molit da mi roditelji umru, da je gledam kako umire itd. Mislim S T R A Š N O!
Što se tiće Dote mogu ti i tu puno reć, imam 300h i nikad mi se nije ništa tako desilo, to što ti kažeš za Ruse je po meni čista generalizacija i glupost, ako ti smeta njihovo pismo (ako je to razlog što ih ne voliš) jednostavno makneš sa searcha ruski server. Nadalje, kažeš da nema balance i da jedan heroj moze pobjediti cijelu ekipu, UOPĆE nije istina. To je možda na početku, prvih 50h kad ljudi ne znaju igrat i pickaju Drow, Huskara, Viper itd. Kasnije vidiš kako postoje načini da ih se "zatvori" da ne mogu ni prdnut. Ne znam, LoL mi ima neke stvari bolje od Dote, prvenstveno mi je žao što nema sistema divizija jer je to nešto što te gura da igraš i što ti daje želju da igraš, neki "natjecateljski" duh. Ali, kao igra Dota mi je puno, puno kompleksnija i bolja. Pa eto ti najočitiji primjer, kladim se, da kad dođeš na dotu nemaš ni 50cs u 20min... Kompleksnija je igra i to vuče starije igrače na Dotu, dok LoL je više onako za djecu po meni.