Nije mi jasno zašto ljudi biraju ulogu koju ne znaju uopće igrat, pa brate mili radije dodgaj. 
Ni meni nije jasno zašto si igrao support annie ako je ne znaš igrati.
EDIT: Kupio si sighstone, pa ga kasnije prodao, što je glupo jer opet vrijedi ovo >>>
Znači, ništa od sightstone-a, čime imaš pregled igre >>> 0.
Crveni trinket za čistiti ...nemaš, imaš zeleni koji nije niti uprejdan...što znači opet samo 1 ward.
Uopće nije važno da li si ti dobio killove ili ne, da li si polu carry ili full carry ili nisi uspio carry shit, nisi igrao uopće supporta..tko zna, možda da si wardao kvalitetnije, bi možda i pobijedili.
Dapače, 33 minuta a ti
nisi kupio niti jedan ward. Što je jako sramotno, čak i ako nisi support. Općenito za sve. Ja prosječno po gejmu kupim 2-8 wardova + upgrade trinket dosta često. Bez supporta, govorim o jungle ili mid npr sada.
Znači, par stvari, ovo vrijedi za Annie ali i za dosta drugih supporta:
1. Sa Annie ne ideš kao support sa dorans ring..jer ne profiritaš od njega osim ako ne snowballaš lane. Bolje ancient ili spell item.
2. Čim kupiš sightstone (a kupio si ga, pa prodao)
ODMAH promijeniš trinket u crveni.
3. Trebao si startati sa W, i nastackati ga na 3 (na 4 imaš stun)...ili ga nastackati na 2, i onda iskoristiti jedan W u lejnu na sve creepove, i kažeš svom ADC da hard pusha da dobijete lv 2...čim dobiješ lv 2 ti imaš već 3 stacka (passive broken), odmah W ili Q i imaš spreman stun i odmah W/Q opet za stun...u većini slučajeva to je čisti kill ako su iole glupi, a dosta često jesu.
4. Nemoj graditi RoA, prekasno si krenuo..podsjećaš me na jednog koji radi RoA i onda radi prvo Blasting Wand pa tek onda Catalyst
...jedan good note, rijetko se isplati prodavati item, ako nisi full 6 item.
I na kraju me bolje cijenio protivnički tim nego vlastiti.
(Klikni za pregled slike.)
Pusti to, ja sam vjerojatno jedan od rijetkih u igri koji imau Honorable Oponnent badge....mislim da imam oko 600-700 tih pointsa, ne znam, treba provjeriti moj profil a nisam u igri...a imao sam i zeleni badge...čak i žuti

Ne želim da ispadne da serem, makar to radim

..samo hoću reći, nisi uopće odigrao kako treba, a pričaš o drugima. Ja znam što znači ići full ap support, ali ti nemaš niti item.
P.S. Vidim da si igrao sa ljudima od kojih si bolji jer imaš skoro pa veći farm nego adc

...a i jer znam da igraš bolje nego silver 3 :winknkiss: