Evo da se i ja priključim

Za Association mode sam izabrao Milwaukee Buckse pošto sam imao više prostora za transfere sa relativno dobrim financijskim stanjem. Nakon desetak utakmica odlučio sam se na dva transfera :
Prvo je
Mayo letio van i zamjenio ga je
Victor Oladipo kojeg su draftali Pelicani. Pošto sam bio u još većem plusu, sljedeći na redu je bio
Knight kojeg je zamijenio, po meni najbolji PG trenutno u NBAu -
Kyrie Irving. Lik kao u stvarnosti, tako i u igri jednostavno rastura. (podsjeća me na Iversona u mlađim danima).
Nakon relativno uspješne regularne sezone, uspio sam se probiti do playoffa i tko je prvi mogao naletit nego Bullsi

Ovdje vidite kako sam se natezao i mučio tijekom tih 6 utakmica. Nakon dvije uvjerljive pobjede Bullsa, vratio sam se u trećoj utakmici sa relativno niskim rezultatom (igrao sam do treće četvrtine pa simulirao ostatak

). Peta i šesta utakmica su bile najuzbudljivije pošto su obe završile tricama u zadnjih 5 sekundi.
Utakmica je počela dosta tvrdo sa minimalnim vodstvom Bullsa,te konstantnim preokretima sve do druge četvrtine gdje sam se uspio malo udaljit.

U trećoj četvrtini sam se počeo sve više odmicati, a u četvrtoj je počeo show.

Deng u nevjerici

Na kraju ogromna razlika (na trenutke sam se zapitao ako je Bullse zamjenila Cedevita

) Ovo je definitivno najveća razlika koju sam uspio napravit na All-Star težini.

Igrač utakmice je bio Kyrie Irving sa 25 poena, 12 asistencija i 4 rebounda. Nimalo loš double-double.

Očito je da je igra žešće modificirana.

Ako koga zanima, koristim sljedeće :
Global: SJ&Lagoa Dedication Global 0.5b
TNT Presentation i TNT scoreboard
ALL 30 TEAMS DORNAS V2.0 + EUROLEAGUE DORNAS by Maystro
Net physics mod
HD Spalding Pack V3 (dark brown verzija)
Cyberface pack sa preko 120 cyberfaceova
Koristim i ENB zajedno sa SWEETFX injectorom, ali neznam čija je točno konfiguracija :solidus:
Sljedeća runda je protiv Indiana Pacersa, očekujte update