Nakon još malo igranja naišao na dosta zanimljivih bugova.
1. Nevidljivi zid - dok sam ležao na rubu litice, sa puškom daleko preko ruba, svaki metak koji sam ispalio mi se odbio od kamena ispred lica iako je ispaljen pola metra ispred te točke

2. Nestanak croshaira - dok sam vozio tenk jednostavno je ciljnik nestao, nit u 1, licu nit u 3. licu, do kraja runde nisam imao opciju ciljanja s tenkom
3. Drhtanje aviona - dok sam letio u nekim trenutcima, poput polukružnog okretanja, avion i cijela slika su mi se počeli tresti kao da imam mikser na glavi
4. Superčovjek - čovjek stoji na 5 metara od mene, gađam ga u torzo s puškom, detekcija pogotka = 0, tri puta ista scena, s pištoljem isto mjesto gađam, pogodak. U nekim trenutcima kao da ćorcima gađam
5. Konj i dužina mača - uspio me čovjek ubiti na konju valjda sa svojim sjenom jer me nije ni taknuo, zamahnuop mačem dok je već prošao i ubije me.
Sam Conquest je po mojoj procjeni uništen, killovi uopće ne ulaze u ticket count, pa ni u sam prilog pobjede ili poraza, samim time avioni postaju samo smetalo u zraku, neke veće koristi za osiguranje pobjede i nema baš, eventualno ako se usredotoče na uništavanje oklopnih vozila. Doslovce se mora zauzimati područje da bi se osigurala pobjeda, što uopće nije problem, ali je problem u tome što ljudi uopće ne igraju u squadovima, već lete ko muhe bez glave po cijeloj mapi. Medic je bespotreban jer nitko ne čeka da ga se oživi nit je potrebno zbog manjka odraza na broj ticketa. Tajmer me ubija u pojam, runde su prekratke, to bi trebali maknuti, isto kao i ograničiti vremenske efekte. Danas je bila oluja 12 min, vidljivost aviona 10%,, mogle bi trajati po 3-5 min, sasvim ok. I također deployment menu bi trebali vratiti na staro, tako da su sva vozila vidljiva odjednom, a ne da se klikom na jednu granu (land/air) otvara sub menu. Samo komplicira stvari. Zasad ima dosta toga za popraviti, nadam se da nešto i hoće.
Vizualno je predivno, ali s ovakvim načinom bodovanja brzo dosadi.