Četvrta sezona s Arsenalom. Arsenal = mladi igrači za razvijanje.
Igram svaku drugu tekmu te obavezno derbije s Chelseaom, Man Unitedom, Cityem i... Liverpoolom xDD
Prve dvije sezone osvojio Premier Ligu, FA Cup i Champions Ligu, treću se sjebo i osvojio samo Premier Ligu i FA Cup, i četvrtu ulazim s entuzijazmom da opet budem svugdje prvi.
Arsenal je fora momčad jer ima dosta mladih igrača koje treba razvijati i onda oni postaju odlični. Težina je i dalje Superstar (koja je BTW u 80% utakmica kao da igram na Regular, ali nvm).
Prva postava + rezerve:

Doveo sam Bradleya i Jose Angela iz Rome, Welbecka iz Uniteda, Obertana iz Newcastlea, Ogbonnu iz Torina i Albrightona iz Aston Ville. Iz mlade ekipe kupio Aartmena, Scholesa, Nouheija, Hadouira, Augustina i još jednog, al sam mu zaboravio ime. XD
U zadnje vrijeme krenuo sam igrati 4-3-3 (iako na slici retardirano piše 4-2-1-3) jer su debili u 4-4-2 postavi dobivali previše golova iz protivničkih prodora kroz sredinu.
Mislim da još eventualno 3-4 sezone treba odraditi, a onda je vrijeme da se prebacim na FIFU jer je PES već podosta dosadan.