FutaHD ne možeš napraviti recenziju ako nisi kupio igru. Ova igra ima i online elemnt koji je jako bitan, ako ne i najbitniji uz sam gameplay igre. A ti ni ne možeš online kada nemaš igru...

Nova stvar u online myClubu je to što svi igrači nakon utakmice dobivaju exp i na kraju utakmice mogu napredovati!!! Dižu im se statusi kao i overall ocijena!
Recimo meni je Alex (CB) narastao za 73 na 77! Super stvar i konačno se isplati imati i slabije igrače ili igrače koje voliš (iako su trenutno slabiji) jer će na kraju ako ih dovoljno koristite napredovati! Ovo mi je pun pogodak!
Uz to jedino što mi i dalje smeta je ne postojanje transfer marketa koji je očajno potreban u onom stilu u kojem ga ima Fifa. Znači dobili ste igrača kojega ne želite, stavite ga na prodaju pa koliko zaradite zaradite, a ovako ga možete ili pretvoriti u trenera (da, još jedna nova mogućnost) ili ga releaseate za bijednu cifricu.
Kad smo kod novih stvari ove godine PES je dodao mogućnost pretvaranja (igrača koji vam ne treba) u trenera. S tom karticom onda dižete status igraču kojem želite. No poželjno je gledati ipak neke pozicije napda-napad, sredina-sredina i itd.
Stvar je u tome što je jači igrač i više razvijen kada ga pretvorite u karticu više će dati exp igraču kojeg "trenirate".
Za sada je igra odlična i nisam naletio na niti jednog cheatera. Dogodilo mi se jednom da me usred utakmice izbaci sa servera i to u 88. minuti pri rezultatu 2:2 i nravno tekma je automatski registrirana 3:0 za protivnika...
No to se dogodilo samo jednom.
Od još bitnih stvari su golmani u onlineu! Katastrofa! Skoro svaki udarac je gol. Nisam imao niti jednu utakmicu s najmanje (ukupno) 4 gola!
Jučer igram protiv lika koji je imao Neuera na golu, zabio sam mu apsolutzno iz svakog kuta i pozicija i to čak 6 komada.... Nerealno do bola i nadam se da ćegolmani početi braniti jer je skoro svaki šut upućen u okvir gola - gol.