Cek, igra je horror? Sad je jos vise zelim 
Valjda ju klasificiraju dijelom u horor zbog ovog Zombie Nightmare DLC-a ili sto vec.
Ali!
Mogu reci da me trznula vise puta nego neke kakti horor igre.
Primjer:
Treba ti para za kupit nesto. Bolji konj, kuca/stan, oruzje neko. Nemas ih. Sto radit?
U lov, nakupit krzna, perja i prodat to sve.
I tako, zalutas negdje u potrazi za zivotinjama poput vukova, lisica ili cega vec ne.
Najednom skuzis da si u nekom gustom grmlju i cujes pumu kako urlice u daljini.
Pume nisu ugodne, picka im materina. Nista osim tog prvog urlika prakticki ne cujes, da bi ih cuo kako trce moras posteno naculit usi. I jebo me pas ako nemaju genijalan AI. Pogodis ih i ako ih ne ubijes povuku se i cekaju ponovno da im okrenes leda ili pocnes nesto drugo raditi. Skoro uvijek su u paru, ali cesto samo jedna od njih napada. Ubijes jednu, mislis da si siguran i druga te napadne sleda.
Uglavnom, ako bas nisam htio lovit pume, obicno bih se maknuo sto dalje iz tog podrucja. Ne mogu nabrojiti koliko sam puta krepao bezveze jer sam mislio da sam siguran, cak i kad bi 2-3 pume ubio zaredom. Uvijek se barem jos jedna pojavi.
Medvjedi u sumama su mi usporedivi, cisto jer su zilavi, teski za ubit ponekad i isto cesto napadaju u parovima.
Makar se glasaju cim te skuze i tako nastave, a i spori su, pa su pume ipak opasnije.
Ali da. Zbog zilavosti ih je kao sigurnije snajperom iz daljine headshotati. Kao. Ako vam ne doleti drugi medvjed dok nisanite prvog i opali vam krose.