Kada vec spomnjete hairworks, probao sam ukljuciti na svojoj AMD grafickoj i Geraltu je kosa ostala ista a sa zivotinja je krzno potpuno nestalo. Izgleda da uopce ne moze raditi ako nemas Nvidia graficku.
Krivo. Radi na saphiru ko iz puške. Meni igra leti u 60 FPS-ova jedino mi pada framerate na cutscenama ali to je zbog KOSICE jel :solidus: (padne na 30 al ajd podnošljivo je

) Čak bih se usudio reć po komentarima da bolje radi na AMD-u nego Nvidiji XD
igraj se malo u ini fajlu, možda pomogne.
U svim drugim segmentima igra leti, aposlutno mi je sve na ultra i hariworks na all i vysnc čak kojeg baš nikad ne palim.
Iskreno sviđa mi se jako ali sam pomalo razočaran i moram se nadovezat na shazama i skipa (bar za taj prvi dio igre). I meni su za oko zapele neke krajnje grozne teksture, da ne velim da većina "prirode" trava i neke teksture trave i nižeg raslinja izgledaju grozno

Ko da je wicher 1 u igri. Drveća i šume naprotiv izgledaju puno bolje. Sunce, sjene, dim su vrh. Detalji na ljduima i oklopu = vrh. Definitivno bi im bio + da naprave nekakave HD texture pack u daljnjim nadogradnjama.
Kretanje konja i lik mi je čist okej neznam zašto se žalite na jahanje sasvim je okej i više nego okej. Okretanje konja nije kaotično ako skrečeš mišem umjesto tipkovnice, izgleda fluidnije i realnije sto puta.
Hairworks zapravo hvalim iako skida frejmse. Fenomenalno izgledaju čudovišta i NPC ijevi. Nekima brada i kosa izgledaju čak bolje od Geraltove.
Ima milju malih stvarčica koje rulaju zapravo, netko je spomenuo promjenu vremena, naprosto fenomenalno i imerzivno- iz sunčanog zalaska u kišu i oluju = predivno neš.
Trajanje dana mi je savršeno pogođeno, zbog toga su i sjene nekako realnije i ne padaju prebrzo kao u GTA V recimo.
Borba ...a hej jbt zapravo je ista ko u dvici i ako igraš na nekakvom normalu da se preć samo bacakajući se uokolo ali to nije nikakav gušt.
Pada mi napamet sad još stotinu stvari ali da ne duljim malo kasnije postam par slikica gameplaya aali i opcija da se vidi da mi je sve na ultri i da ne kenjam. Sad još da i vidim kaj se dodalo u 1.03 verziji.
SKIPP @ nemreš uspoređivat vanilla igre i onda moddane verzije, zajebi to takvu usporedbu ti ne priznam.
SHAZAAM @ Ma nismo kupili igru radi kosice ta kosica, to mi je najmanje bitno.
Al realno, hairworks je za 5 koplja izgledao bolje na Lari nego na Geraltu.

Odo završit jedan kvest pa postam slikice
SS:

Pozz iz Orcharda :winknkiss: