ta rečenica s nastavlja na tvoje: "iz moje perspektive" "e vidiš tamo mi je bilo bolje"
ne bi trebao govorit KAO RECENZENT hurr durr tu mi borba ne paše dovoljno više mi se svidjela u Divinity, odaješ dojam pristranosti a to nije odlika objektivnosti.
Netko to čita i netko na temelju toga potroši/ne potroši novac.
Ja i neki pero s foruma bi trebali napisat : e tamo mi je bolje. ti bi trebo doć i reć: nije objektivno uspoređivat te dvije igre a ne obrnuto
ima mana gameplay, IMA. witcher zapne za gredicu od 15 cm, neke beštije doista ne trebaju nekakvu taktiku niti strašan skill, ima stvari.
ma nezz
neda mi se odo igrat witchera.
e o ovome ja pričam u komentarima. Da se preselim u forumu. I dalje stoji "uvreda" o nepovredivosti hcl-a. čitao sam malo komentare drugih, i mislim da ste se trebali zapitati. Ja msilim da sada gore spavate nego da ste povećali ocjenu ili napisali iskuljučivo dobro ili lošu recenziju. Upravo zbog jako velikog broja i jako negativnih komentara na recenziju (mnogi su se prvi put registrirali da napišu svoje negodovanje) . Nisu ljudi toliko bjesni, koliko zbunjeni velikim oscilacijama u recenziji, prvo super divno krasno, onda jako loš gameplay, i onda opet "obvezna literatura za rpg", ocjena 85... ili ste se trebali odlučit za pod:
a) (hardcore verzija) bit ćemo strogi totalno (bez zaljubljivanja, obvezne literature i sličnih epskih pridjeva) i jasno reči da ste razočarani sve lošijim gameplayom novih rpg-a (sve se vrti oko grafike danas) , lakoćom rpg igara danas, jer ipak imate nostalgiju za starim rpg-ovima i njihovim osloncem na gameplayu, i jasno usporedit igru sa Dark Souls 2 (što je objektivna usporedba), što je kompletno i ok mišljenje, tad bi ocjena bila čak 80... i da je TW3 dokaz da dobra priča i imerzivnost može biti uništena lošim gameplyom, čak i grafiku kritizirat u većim gradovima i frame drop, kritizirat bugove, česte patcheve, poluproizvode od igara današnjih (npr. usporedba s unityem). Uglavno osvijestit ljude o važnosti gamepaya (pogotovo u rpg-u) i ocjenom i recenzijom... pa nek onda komentiraju da im nije jasna ocjena \

/
b) (normal verzija) reči da je gameplay prosječan (kao što i je, nije tako loš baš) ali da možda u potpunosti neće zadovoljit iskusnije rpg igrače, a da je sve ostalo odlično s obzirom na prosječnog igrača (a takvih je vaših čitatelja očito najviše prema komentarima, onaj koji hoče pravi hardcore rpg ima još pentium 2 i igra diablo 1...), da ste se zaljubili u igru, divno krasno... da je igra spomenik nove generacije igara i ocjena 95...
ova recenzija niti, je jedno niti drugo, ljudi su zbunjeni, i očito su bijesni (ignoriraju dobro u recenziji, i supoređuju igu sa svim živim i neživim, jer je vi s ničim niste usporedili...).... niti razumiju ocjenu očito, koliko god vi to "objašnjavali" i recenzijom jako lošeg gameplaya ispravljali s "obveznom rpg literaturom" na kraju recenzije...i onda opet konfuzija, ocjena 85... mislim visoka je ocjena i 70, ali s obzirom na što? s obzirom na gtaV (99) nije... s obzirom na colonial marinse, je, ljudi hoče neke orjentire u ocjenama i recenziji, pogotovo kod "hitova"... ovako ispada da vas nije briga za mišljenje večine casual gamera (koji se važu ili neki rpg ili fifu ili super maria, tipa pitanje, e šta da igram ovaj mjesec?) za one koji neigraju na najvišoj razini težine rpg-ove.... ne znam kako se može pisat recenzija bez neke usporedbe s nečim, čak i ekipa i top geara na kraju veli, rađe bi kupio ovaj auto nego ovaj... u odnosu na ovaj auto, ovaj je ovakav...i to ljudi žele čut u što da ulože novac (ako im je važan gameplay ili grafika ili priča)