Imaš vijest na portalu o tome vjerovatno je do toga šta je u vijesti navedeno.
a ja ću tu copy pejstat svoj kom s portala.
Apeliram da se odmah editira recenzija Witchera I spusti mu se još ocjena za 10 zbog te grozne PS4 verzije. Nadalje slobodno dignite Batmanu ocjenu na 100 jer ne uopće nema određena verzija "problema". I ne uopće nije odgođena do jeseni i ne uopće nije fijasko. Al ajmo spuštat ocjene na temelju FPS dropa jeej. Molim lijepo da stavite na rece ocjenu određenih platformi na kojima ste igrali a druge nemojte ni komentirat. Niti igrat. Recu napravite u verziji koja se najbolje vrti i koja daje najbolje iskustvo. Jer kužiš imam Witchera na Ps4 malo me j... kamera i tu i tamo imam FPS drop = 8/10, dok u određenoj igri jedna CIJELA platforma, jedna ogromna publika nema prilike niti igrat zbog fijaska nikad viđenog na PC-u = 10/10 Ili ukinite ocjene jednom za sva vremena jer je ovo vrijeđanje nas ljudi kojima navedene igre rade savršeno. (ili u slučaju Batmana i Hrvatin4 da uopće ne rade)
P.S. Znam da se radi o dva različita recenzenta o dvije potpuno različite glave i s time o dva potpuno različita pogleda na dvije različite igre al nije mi jasno zašto se jednoj igri gleda na najmanji karijes a pokvareni zubi se ostavljaju da trunu dok ih se ne popravi. GTA V, Witcher, Batman sve tri zadnje AAA igre (svaka je odlična) imaju slične probleme s bugovima i trzajima i s padom sličica u sekundi itd, al dojam da je samo jedna dobila po nosu zbog toga ostaje. ( i sve tri su patchane do bola, a koja nova igra i nije)