RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Je dobar je engine, ali za nezahtjevne korisnike.Tj. one kojima je bitnija fluidniji gameplay od vizualnih perverzija. Onaj tko očekuje od tog engina Crysis grafiku, taj je zbilja lud.Meni RAGE izgleda odlično.
Ima Crysis i fluidnost i grafiku. Wolfenstein izgleda tehnički zastarjelo. Kao i ovaj The Evil Witrhin. S te iste tehničke strane, Rage je izgledao dobro u svoje vrijeme, ali sada baš i ne toliko. Wolfenstein ima loše teksture low-poly objektie (od puške koju nosiš do praktički svega u okolišu, jedino likovi u cutscenama izgledaju pristojno), a nema ni praktički nikakve dinamike u levelima. Recimo da pokušaš pucati u neki luster - ništa. Nema njihanja ili bilo kakve destrukcije, isti efekt je kad pucaš u bilo koji dio okoliša koji bi se u jednoj linearnoj igri poput ove trebao moći uništiti na neki način.Čisti dizajn svijeta, setting i atmosfera potpomognuta zvukom i pričom... to spašava stvar pa mi je taj vizualni dojam i dalje generalno pozitivan. Ali definitivno razočaravajuće zastarjelo izgleda s tehničke strane.
Jesi imao kakvih problema s učitavanjem tekstura?Znam da je to bila velika boljka kod Ragea.