RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Sve vam ovo dokazuje da je prosjek godina igrača koji igraju wow jednak 16 i pol.. :roll:
Citat: noda - 03. Siječanj, 2006., 16:14Sve vam ovo dokazuje da je prosjek godina igrača koji igraju wow jednak 16 i pol.. :roll:kaj bi to trebalo značit?
gw igraju...tko?
Mah, neću odgovarat, došlo bi još jednog gw vs. wow fajta...
Mah, neću odgovarat, došlo bi još jednog gw vs. wow fajta...btw, mamut, jel prodaješ grafičku na kraju? (9800pro)
bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!
Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)
Citat: Phillip - 03. Siječanj, 2006., 20:40Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)da,noda imaš pravo.philip je cisti dokaz da gw igraju zreli ljudi :roll:WoW igra 5 MILIJUNA ljudi.ako si ti od jedne milijuntine tog dijela ( ilitiga nas petorice otrpilike ) uspio izvući prosjek godina svaka ti čast :tired:e da,filipe..imaš gw thread pa odi tamo prdit po wowu :wink:
Citat: awspuh - 03. Siječanj, 2006., 20:53Citat: Phillip - 03. Siječanj, 2006., 20:40Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)da,noda imaš pravo.philip je cisti dokaz da gw igraju zreli ljudi :roll:WoW igra 5 MILIJUNA ljudi.ako si ti od jedne milijuntine tog dijela ( ilitiga nas petorice otrpilike ) uspio izvući prosjek godina svaka ti čast :tired:e da,filipe..imaš gw thread pa odi tamo prdit po wowu :wink:Cekaj malo.Kaj nemam pravo mozda da ti financije razjebe??Svaki mjesec placat pretplatu za igru,ajde molim te.A imas GW koji je jeftiniji.