RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Phillip - 03. Siječanj, 2006., 20:56Citat: awspuh - 03. Siječanj, 2006., 20:53Citat: Phillip - 03. Siječanj, 2006., 20:40Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)da,noda imaš pravo.philip je cisti dokaz da gw igraju zreli ljudi :roll:WoW igra 5 MILIJUNA ljudi.ako si ti od jedne milijuntine tog dijela ( ilitiga nas petorice otrpilike ) uspio izvući prosjek godina svaka ti čast :tired:e da,filipe..imaš gw thread pa odi tamo prdit po wowu :wink:Cekaj malo.Kaj nemam pravo mozda da ti financije razjebe??Svaki mjesec placat pretplatu za igru,ajde molim te.A imas GW koji je jeftiniji.rekao sam jednom reci cu opet: odjebite sa tim kukanjem oko pretplate. moj novac je moj problem i ja cu ga trošiti kako hocu. kk? :winknkiss:
Citat: awspuh - 03. Siječanj, 2006., 20:53Citat: Phillip - 03. Siječanj, 2006., 20:40Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)da,noda imaš pravo.philip je cisti dokaz da gw igraju zreli ljudi :roll:WoW igra 5 MILIJUNA ljudi.ako si ti od jedne milijuntine tog dijela ( ilitiga nas petorice otrpilike ) uspio izvući prosjek godina svaka ti čast :tired:e da,filipe..imaš gw thread pa odi tamo prdit po wowu :wink:Cekaj malo.Kaj nemam pravo mozda da ti financije razjebe??Svaki mjesec placat pretplatu za igru,ajde molim te.A imas GW koji je jeftiniji.
Citat: Phillip - 03. Siječanj, 2006., 20:40Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)da,noda imaš pravo.philip je cisti dokaz da gw igraju zreli ljudi :roll:WoW igra 5 MILIJUNA ljudi.ako si ti od jedne milijuntine tog dijela ( ilitiga nas petorice otrpilike ) uspio izvući prosjek godina svaka ti čast :tired:e da,filipe..imaš gw thread pa odi tamo prdit po wowu :wink:
Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 20:34bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!Ovo je sad rat!!WoW je smece.Razjebe ti financije i ima jadnu grafiku.Fuck WoW!!!!(ne shvacajte ovo preosobno)
bas mi je drago da vas toliko pocinje shvacat kako je gw smece a wow zakon!!
a šta ti misliš da meni novac pada u krilo? ja lijepo šparam lovu i za 2 mjeseca skupim 200 kn i gotovo.ako nemozeš plaćat,nemoj igrat WoW.imaš gw,a s njim ( IMO!!!!!!! ) i duplo manje sadrzaja :wink:
DA ali ipak kad imas original i igras na original serveru samo atmosfera ti daje do znanja da je to ipak ORIGINAL WOW jos taj osjecaj koji imas
Citat: awspuh - 03. Siječanj, 2006., 21:09a šta ti misliš da meni novac pada u krilo? ja lijepo šparam lovu i za 2 mjeseca skupim 200 kn i gotovo.ako nemozeš plaćat,nemoj igrat WoW.imaš gw,a s njim ( IMO!!!!!!! ) i duplo manje sadrzaja :wink:A ja ko da kazem da lovu dobivam sam tak.Ajd 200 kn u 2 meseca.S tih 200kn odes van na nekolko jebenih vecera(ne mislim jest nego vecer ko vecer),a ne da cumis u faking sobi ko zadnji kreten.A ak i nemos van ic rade kupis jebote orididi igre za te pare.A ne da si uber manijak koji samo WoW do ranih jutarnjih sati igra.Ja se znam kontrolirat pa da do nekih 3h ujutro igram GW(u tvom slucaju WoW) neg da igram po danu max 5h(puno sam uzel).Ja postujem WoW po tome kaj je okupil tolko manijaka(5 milijuna!!!) da su ovisni o njemu pa sam se mozda krivo izrazil kad sam rekel da je smece.Al ipak davat tolko para za jebenu igru mi je napravilo od WoW-a smece u mojim ocima(kakve recenice :roll:).