Kao sto mi ime kaze fan sam xboxa(od nedavno da budem iskren) i htio bih ga kupiti u Hrvatskoj i sada me zanima kako se vi vlasnici Xbox one-a logirate u svoj acount.Da li izaberet neku drugu državu ili što?MOže li mi neko sve objasniti?
Hvala unaprijed.
XBox je stvarno dobar, meni lično puno više odgovara od PS4.
Što se tiče tvog pitanja, evo ti moje iskustvo iz prve ruke, pošto sam i ja uzeo nedavno XBox. Napravi account i postavi kao rezidentnu državu Veliku Britaniju ili neku drugu EU državu (Hrvatske nema). U razgovoru sa XBox podrškom dali su mi informaciju da dosta igara u MP koristi postavljenu geolokaciju konzole, tako da na taj način ćeš izbjeći eventualni lag. Nakon inicijalnog setup konzole promijeni grafičke postavke i postavi HDMI, 1080p, 36 bit itd. i onda ćeš dobiti mutnu sliku, ali nakon restarta konzole dobićeš grafičko iskustvo, opet kažem po meni, čak malo ljepše od PS4. Ovo pišem jer sam ja tu zaglavio

XBox Gold kupuješ online kao prepaid bon, javi mi se na pp pa ću ti poslati najjeftiniju, a sigurnu stranicu. Također, možeš uzeti i EA Access, koji je po meni ekstra stvar, za nekih 2.5€ mjesečno ili jeftinije ako uzmeš godišnju varijantu. Tu odmah dobiješ 10-15 igara za igranje + npr. FIFA 17 ili BF1 trial na 10 sati prije svih, popuste na igre itd.
Šta god ti bude trebalo slobodno pitaj, ja polahko ali sigurno ovladavam gradivom i iskreno, planiram od sada uzimati samo XBoxe.