HCL.HR

Balkan Mafia RPG – GTA SA:MP server dobiva global restart

Igor Belan 10.03.2010.   •   0 komentara   •   HCL objave


Jedan od najboljih SAMP servera na Balkanu, naša Balkan Mafia, ovaj petak doživiti će global restart i uvesti mnoge zanimljive eventove. Pridružite nam se u 20 sati!

U petak 12. ožujka, u 20 sati, naš Balkan Mafia SAMP RPG server poziva sve ljubitelje GTA serijala (pogotovo San Andreasa, jel) na okupljanje i druženje na serveru. Sigurno se pitate kojim povodom? Stvar je vrlo jednostavna – odlučili smo svima pružiti priliku da započnu druženje sa nama na Balkan Mafia serveru od samog početka. Svim dosadašnjim igračima se brišu leveli, osvojeni novac, kuće i biznisi, što znači da svi mogu početi ispočetka u potpunoj ravnopravnosti. Za neupućene nove igrače, ovo se zove global restart, a s obzirom da je to jedan dosta bitan događaj na serveru, sa njime uvodimo i neke nove i dosad neviđene stvari na server.

Jedna od njih je i Balkan Rush event, koji je baziran na tuniranim autima, policijskim potjerama, brzoj vožnji i zgodnim djevojkama. Dakle, nešto kao Brzi i žestoki, samo što ovaj put i vi možete biti Vin Diesel, barem virtualno. Ostale zanimljivosti vam ne želimo otkriti, da ne ubijemo onaj iznenađenje-faktor koji ćete doživjeti ako nam se pridružite ovaj petak. Stoga svakako dođite i pridružite nam se u igri odmah u startu.

LINK: Balkan Mafia – GTA: San Andreas Multiplayer RPG server

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?