HCL.HR

Pomorski battle royale Maelstrom prelazi na model besplatnog igranja

Stjepan Fikter 20.09.2019.   •   0 komentara


Iako je još uvijek u Early Access fazi, Maelstrom se više neće moći kupiti nego će svi imati prilike isprobati igru besplatno kako bi pokazali svoje kapetanske vještine.

Ako ne znate što biste igrali ovoga vikenda, a pri tome su vam dosadile sve popularne battle royale igre, bacite oko na Maelstrom. Navedeni naslov prošle je godine digao jedra kako bi uplovio u early access fazu te je za njega bilo potrebno izdvojiti nešto manje od 20 eura.

Sada je igra pak prešla na free to play model pa se može potpuno besplatno zaigrati. Iako ovdje nema pucanja iz pušaka, snaći ćete se dosta brzo jer je poanta već poznata: pobjednik je onaj igrač čiji brod na kraju ne bude na dnu mora, bilo od protivničkih topova ili od nekih čudovišta koja vrebaju pod vodom.

Prelaskom na navedeni model igranja sav napredak moći će se ostvariti potpuno besplatno. Iako unutar igre postoji premium valuta kojom se mogu kupiti ubrzanja za napredovanje, battle pass ili kozmetika, niti jedan premium predmet neće pružiti ikakvu kompetitivnu prednost. Također, neće biti nikakvih loot boxova unutar igre.

Ako se želite boriti s brodovima i pokazivati snalažljivost na moru, skoknite na Steam i besplatno preuzmite igru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?