HCL.HR

Chris Wynn iz Epica otišao u BioWare raditi na novom Mass Effectu

Renato Pedišić 03.07.2013.   •   14 komentara   •   Zanimljivosti


Chris Wynn, producent Gears of War: Judgementa, solidnog prequela originalne trilogije, otišao je iz Epica u BioWare kako bi radio na novom Mass Effect naslovu kao viši voditelja razvoja.

Chris Wynn, producent solidnog Gears of War: Judgementa, otišao je iz Epic Gamesa da bi se pridružio BioWareovom timu zaposlenom na izradi novog Mass Effect naslova. Vijest je potvrđena na Wynnovom Twitter računu gdje je objavljeno i kako će tijekom izrade igre obnašati funkciju višeg voditelja razvoja.

Wynn kao veteran industrije Mass Effect serijalu sigurno može samo pomoći, a njegovo iskustvo u izradi zadnjeg Gears of War naslova, koji je došao kao zbilja kvalitetni prednastavak originalnoj trilogiji, ekipi iz BioWarea sigurno neće biti na odmet. Pravi fanovi serijala ionako znaju kako je formula napucavanja u Mass Effectu dobra, ali ne i savršena te kako se serijal u tom segmentu uvijek trudio približiti kvaliteti Gears of Wara, što bi se s Wynnovim dolaskom uistinu moglo i dogoditi.

O nadolazećem Mass Effectu za sad znamo jedino da će biti pogonjen Frostbiteom 3 te kako će neke središnje dijelove sustava uzimati gotove ravno iz Dragon Age: Inquisitiona, kako bi se ubrzala faza izrade. Osim toga, sigurno je i kako novi Mass Effect neće imati veze s omiljenim nam Commanderom Shepardom.

S Wynnovim dolaskom u razvojni tim pojačava se mogućnost kako će franšiza i dalje ostati vjerna svojim TPS korijenima te kako se taj segment gotovo sigurno neće mijenjati, no konkretne zaključke ćemo ipak ostaviti za kasnije kada budemo imali više informacija.

Komentari (14)

  • Jaime Lannister

    03.07.2013 - 12:23

    bilo je jednom receno da ce ME3 biti zadnji nastavak , samo kazem

    • Me666

      @Jaime Lannister, 03.07.2013 - 12:25

      Rečeno je da će Mass Effect biti trilogija da, ali ne misliš da je etički korektno odbaciti tako razrađen univerzum koji može ponuditi zbilja odlične stvari? Zamisli koja bi šteta bila da je jedan Star Wars odbačen nakon prve trilogije.

    • tM4k3r

      @Jaime Lannister, 03.07.2013 - 14:37

      istina… bilo bi užasno da takva remekdjela poput epizoda 1, 2 i 3 nikada nisu vidjela svijetlo dana

    • Me666

      @Jaime Lannister, 03.07.2013 - 14:59

      Računao sam na sarkazam pa da te samo podsjetim kako Star Wars nisu samo filmovi 😉

    • Badass_Bunny

      @Jaime Lannister, 03.07.2013 - 19:28

      Ne ne ne, bilo je rečeno da će Mass Effect 3 biti kraj Shepardove priče.

  • maxim.x

    03.07.2013 - 15:10

    Neka si samo uzmu vremena koliko je god potrebno, da ne zabrljaju kao sa Mass Effectom 3.

    • IaMarmageddoN

      @maxim.x, 03.07.2013 - 17:05

      Žurba… Nije da ME3 nije bila jedna od najboljih igara godine.

    • buby8992

      @maxim.x, 03.07.2013 - 18:17

      Pa jest, ali u odnosu na ME 2 je lošiji. Očito im je bi važnije implementiranje Kinecta i MP-a od same kvalitete igre.

    • maxim.x

      @maxim.x, 03.07.2013 - 18:21

      Da se razumijemo, meni je Mass Effect 3 super igra, ali da je moglo bolje- moglo je.

    • Badass_Bunny

      @maxim.x, 03.07.2013 - 19:27

      Slažem se, ali ja mislim da je jedina loša stvar odnosu na ME2 bio taj kraj koji nije zadovoljio, meni je iskreno bio dobar jer mislim da je igra ostala dosljedna svojim principima i dala nam je izbor na kraju, jedino što su pogrješili je što su trebali napravit mnogo teže doći do tog izbora, tj. što veći EMS da je bio potreban.

      Međutim pusti moje brbljanje na stranu ali mora se priznat da je Mass Effect 3 imao daleko najbolji gameplay i neke od najupečatljivih momenata u čitavom serijalu.

    • maxim.x

      @maxim.x, 03.07.2013 - 19:36

      Naravno, u trojci si sudjelovao u svim onim stvarima o kojima si u prethodne dvije igre samo slusao. Posjetio si Thessiu, Rannoch, imao priliku rijesiti geth/quarian konflikt, izljeciti genophage..da ne nabrajam dalje 😀

    • IaMarmageddoN

      @maxim.x, 04.07.2013 - 07:38

      Zbog posljednjih 30ak minuta igre da odbacim svih 60ak sati u kojima sam uživao kao što su to mnogi učinili? To je malo sitničavo, ja osobno nemam nešto negativno reći na ME3. Sve što mi se u ME2 nije svidjelo ili nije bilo potpuno dobro na trojci su popravili, mada mi je falilo ono skeniranje planeta. Meni osobno ME3 nema konkurenciju u drugim igrama.

    • maxim.x

      @maxim.x, 04.07.2013 - 14:52

      A ne mozes bas reci da je to sitnicavo, ipak je kraj jako vazan i ostavlja taj neki zavrsni utisak o igri. Jos da se nije radilo o trilogiji i da kroz tri igre nisu gradili tu misteriju o Reaperima nebi bio problem, ali ovako su jednostavno ocekivanja podigli do granice kada je jednostavno bilo jako tesko ih ispuniti. A oni ne da ih nisu ispunili nego su usrali cijelu stvar. Ma neznam, sav se uznemirim kada pocnem razmisljati o tom sugavom kraju haha 🙂 Ali sve to i dalje ne mijenja cinjenicu da sam totalni Mass Effect fanboy i da obozavam sve tri igre 😀

    • IaMarmageddoN

      @maxim.x, 04.07.2013 - 17:43

      Ovo zadnje što si napisao je nekako i najbitnije…obožavaš sve tri igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?