HCL.HR

Dying Light najavio Be the Zombie mod

nebel 30.08.2013.   •   1 komentara


U multiplayer komponenti Dying Lighta igrači će moći kontrolirati i zombije, premda će ta mogućnost vrlo vjerojatno neće doći u paketu sa samom igrom.

U singleplayer kampanji Techlandove igre Dying Light cilj će nam biti što brže pobjeći od zombija, pogotovo noću kada isti postaju mutirani predatori. U multiplayeru će pak postojati opcija da se te uloge obrnu, odnosno da igrač preuzme ulogu zombija te da vreba i hvata preživjele.

Takozvani Be the Zombie mod donosi kontrolu nad Night Hunterom koji je iznimno brz, može uhvatiti i privući svoj plijen te ima niz drugih posebnih napada. Night Hunter će također imati i svoj zaseban skill tree koji se nadograđuje napredovanjem, odnosno uspješnih eliminiranjem drugih igrača.

Nažalost, izgledno je kako će se ovaj mod prodavati naknadno kao DLC jer je za sada najavljen samo kao bonus za one koji rezerviraju svoj primjerak igre prije izlaska. Ta se ponuda trenutno odnosi samo na područje Sjeverne Amerike pa je nejasno kada će isti mod biti dostupan ostalim igračima.

Komentari (1)

  • olio

    01.09.2013 - 12:04

    bljak,
    uvijek mi je bila bezveze, u zombie igrama, mogućnost da se igra kao zombie.
    Oni su samo ljuštura, glupa ljuštura koja te želi pojesti i ništa više

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?