HCL.HR

Khan Wars je u 3.0 verziji, a mi dijelimo 50 zlatnika!

Igor Belan 02.11.2010.   •   3 komentara


Popularna browser-based igra Khan Wars dobila je novu verziju i brojna poboljšanja, a mi vam nudimo čak 500 kodova za besplatne zlatnike u igri ako igrate preko khanwars.hcl.hr !

Khan Wars, popularna browser-based igra smještena u srednji vijek konačno je službeno dobila svoju novu veliku nadogradnju u obliku verzije 3.0! Khan Wars 3.0 nije samo neka mala i beznačajna kozmetička nadogradnja. Igra je sada grafički puno atraktivnija i inutitivnija, a samim time i zabavnija. No osim tih poboljšanja u grafici i dizajnu, verzija 3.0 uvodi u igru i brojne dodatke, poboljšanja i inovacije. Tu je poboljšani sustav bodovanja, napravljena je revizija kompletnog sustava napredovanja, uvedeni su novi zadaci te promjene u načinu borbe, a to su tek neke od novih stvari koje ćete iskusiti u novoj verziji Khan Warsa. Punu listu novosti koje donosi 3.0 verzija pogledajte klikom ovdje.

Ovo je besplatna igra koja je do sada zarazila već preko 100 tisuća hrvatskih gamera, a brojka raste iz dana u dan. HCL je prije par mjeseci ponudio svim gamerima šansu da zaigraju hrvatsku verziju Khan Warsa putem stranice khanwars.hcl.hr, a svima koji su odlučili registrirati se i zaigrati Khan Wars putem naše stranice danas nudimo nešto zaista posebno…

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?