HCL.HR

Najavljen je Elevate Combate League, arena shooter koji možemo zvati i puškomet

Zoran Žalac 22.09.2017.   •   1 komentara


Nova igra Elevate Combat League spaja ideje Lawbreakersa i Rocket League u jedno te dodaje neke nove mehanike u žanr tzv. puškometa.

elevate-combat-league

Popularnost igara kao što su Overwatch i Rocket League definitivno je mnoge developere okrenula prema žanrovima herojskih shootera i sportskih igara u arenama. Već je nekoliko projekata izrazilo svoje koncepte, manje ili više uspješne, a sada se listi natjecatelja pridružuje i Elevate Combat League.

Riječ je o igri nezavisnog developera Atomicoma koja spaja znanstvenu fantastiku, napucavanje i sport u natjecateljsku disciplinu koju bismo mogli nazvati “puškomet”. Naime, u 2097. godini atletski građeni likovi zovu se Grid Runneri i po arenama se natječu u tome tko će imati više pogodaka s loptom u kružno polje.

Ono što razlikuje ovaj koncept od košarke jest taj da se natjecatelji međusobno eliminiraju, ali isto tako manipuliraju terenom kako bi otežali kretanje jedni drugima. Evo kako to sve otprilike izgleda:

Elevate Combat League bit će primarno orijentiran na multiplayer, ali će imati i solo komponentu. Najavljen je za PC, PlayStation 4 te Xbox One, ali nije rečeno kada bi mogao biti dostupan i koliko će koštati.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?