HCL.HR

Najavljena otvorena beta za Rift

Zoran Žalac 08.02.2011.   •   1 komentara


Nakon nekoliko mjeseci zatvorenog testiranja, nadolazeći MMORPG zvan Rift prelazi u otvorenu betu.

Razvojni tim Trion Worlds najavio je otvorenu betu za svoj visoko budžetni MMO naslov pod imenom Rift (Planets of Telara). Testiranje tako počinje 15. veljače, a trajat će tjedan dana, odnosno do 21. veljače. U beti ćemo dobiti pristup dvjema frakcijama, nekolicini zona Telare, što uključuje i tri PvP bojišta, a limit razvoja bit će postavljen na 42. level. Prijave za betu vrše se na službenoj stranici, pa ako ste zainteresirani za igru, sprobajte ju prije nego se 1. ožujka nađe u prodaji.

Komentari (1)

  • TataSinke

    08.02.2011 - 17:25

    Beta je u biti cijelo vrijeme OPEN BETA, jer su svi koji su se prijavili dobili invite. 15. veljače će biti beta event 7 , koji traje do 21.2. Svi ljudi koji naruče PREORDER verziju moći će se logirati 24.2. u release, dok je za sve ostale početak igre 4.3.2011. (za Evropu).

    Igra je već zadnje tri bete u vrhunskom izdanju (većina MMO ovaj stadij ne dosegne ni 1-2 godine nakon izdavanja), a praktički se radi o MMO-u koji je kombinacija najboljih značajki WOW-a (50% igre) + najbolje stvari svih ostalih MMO-a).

    Topla preporuka svima.
    (Za hardcore PvP-ere >>>> join us at http://www.futilez.com)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?