HCL.HR

Novi Metal Gear Online zakazao premijeru idućeg petka

Zoran Žalac 28.11.2014.   •   2 komentara


Jedno od premijernih prikazivanja novih igara na Game Awards 2014 dodjeli nagrada rezervirano je za Metal Gear Online. Igru koju smo svojevremeno već imali, a u međuvremenu izgubili.

Organizator Game Awards iliti VGA dodjele nagrada Geoff Keighley pohvalio se kako će za vrijeme tog događaja, idućeg petka, biti premijerno prikazan Metal Gear Online. Prva je to otkrivena premijera zbog kojih ovaj show uopće zaokuplja pažnju publike, a iako neće biti totalno iznenađenje – svejedno o njoj ne znamo gotovo ništa.

Metal Gear Online svojevremeno je bio popratna online komponenta MGS trojke i četvorke, a ugašen je prije dvije godine. Nadolazeći MGS 5: The Phantom Pain trebao bi imati vlastitu, tj. zasebnu multiplayer komponentu, tako da „novi“ Metal Gear Online možda neće imati veze s njim.

U bilo kojem slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što je to priredio Hideo Kojima. Šanse su da bi to mogao biti F2P naslov, no to je najdalje što ćemo ići s tim predviđanjima. Više će, nadamo se, biti poznato nakon VGA showa koji se po našem vremenu održava u noći s petka na subotu.

Komentari (2)

  • Procro

    28.11.2014 - 16:23

    Jedva cekam 😀

  • Madridista1902

    28.11.2014 - 21:34

    mamicu im njihovu baš sam dobio mgs4 kada su ugasili online haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?