HCL.HR

Razer najavio dokumentarac o eSportsu – Team Razer: Great Games

Stjepan Fikter 27.11.2014.   •   0 komentara


Trodijelni dokumentarac čija je premijera zakazana za 29. studenog, fokusirat će se na virtualna natjecanja u StarCraftu, Doti 2 i League of Legendsu.

Uz proizvodnju hardvera, Razer skreće i na filmske staze s najavom Team Razer: Great Games, trodijelnog dokumentarnog filma u kojemu će se svaka epizoda fokusirati na drugu igru i njezinu eSports komponentu uz predstavljanje najboljih igrača.

Prva epizoda pripala je StarCraftu i njegovom nastavku te će imati premijeru 29. studenog u 15 i 30 po našem vremenu na DreamHack Winteru, eSports natjecanju koje se održava u Jönköpingu, Švedskoj. Naravno, epizoda će se moći pogledati i online. U drugoj epizodi na red dolazi Dota, a treća je rezervirana za League of Legends te će biti dostupne na tjednoj bazi.

Redatelj Great Gamesa Travis ‘Samox’ Beauchamp kaže: “eSports je i dalje novi fenomen većini svijeta koji još uvijek nije svjestan da se mogu osvojiti milijuni dolara igrajući video igre. Entuzijasti iz različitih kultura slijede svoju strast igrajući igre s tisućama ljudi koji ih gledaju, a svaki igrač je vođen željom da bude najbolji. Moja je nada da će osvjetljavanjem života najboljih igrača StarCrafta, Dote 2 i League of Legendsa, neupućeni dobiti šansu da vide kako gaming nije više isključivo hobi kakav je prije bio nego da je to profesionalno eSports natjecanje koje sve više cvijeta.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?