HCL.HR

Video recenzija – Mafia 2

Igor Belan 01.09.2010.   •   0 komentara   •   HCL objave


Pogledajte našu video recenziju igre Mafia 2 , nastavka kultne gangsterske priče pod naslovom Mafia: The City of Lost Heaven.

“Obzirom da u naslovu igre stoji tek broj dva, netko bi mogao pomisliti da se ovdje radi o relativno novom serijalu. No kako smo već spomenuli, iza nas je već punih osam godina otkako je Mafia: The City of Lost Heaven stvorio publiku svojih vjernih poklonika. Za one koji nisu upoznati s tim naslovom, valja pojasniti da se radi o kvalitetnoj sandbox igri koja je svojevremeno uspješno konkurirala GTA franšizi.” – opet smo to učinili! Uništili smo vam užitak čitanja dijela uvoda u našu svježe objavljenu recenziju. Ovaj citirani dio svakako preskočite kada se zaputite iza linka ispod i bacite na čitanje i gledanje naše upravo objavljene recenzije dugoočekivanog nastavka kultne Mafie.

Tu je dakako i glavna atrakcija – video recenzija, a nakon što ju odgledate te pročitate i koji paragraf same tekstualne recenzije koja igru objašnjava u još više detalja, ne zaboravite nam ostaviti i pokoji komentar te svoju ocjenu Mafie 2 (ponuda vrijedi samo za kul, registriranu ekipu).

VIDEO RECENZIJA: Mafia 2

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?