HCL.HR

Najavljen EA Sports UFC 3

Zoran Žalac 04.11.2017.   •   7 komentara


EA Sports UFC vraća se u ring nakon što je pokupio nekoliko trikova od Fife i ponovno angažirao najvećeg brbljavca u sportu.

ea-sports-ufc-3

Dvije su stvari bile sigurne. Prvo da će Mirko “Cro Cop” Filipović još jednom vratiti u ring; i drugo da će EA Sports UFC dobiti još jedan nastavak. Ovo drugo sada je službeno potvrđeno pa ćemo EA Sports UFC 3 igrati 02. 02. 2018. godine na PlayStation 4 i Xbox One konzolama. Ništa od PC-a, ni ovoga puta.

Treći dio hvali se fluidnom Real Player Motion tehnologijom animiranja tijela, s preko pet tisuća novih animacija koje bi igru trebale učiniti što vjernijom u prikazu, ali i responzivnijom za igranje na kontroleru. Drugi veliki novitet UFC-a 3 je G.O.A.T. mod karijere koji će igri dodati i obračune izvan ringa, primjerice na konferencijama za javnost.

Ovisno o tome kako se budemo ponašali izvan mečeva, tako će se različiti aspekti odražavati na karijeri borca. Primjerice, ako je brbljav poput Conora McGregora, to mu može privući dosta fanova, ali i stvoriti različita rivalstva. Drugim riječima, mod karijere preslikat će mehanike Journey moda iz Fife s mjeračem dvaju krajnosti u osobnosti glavnog lika.

Osim moda karijere bit će tu novih multiplayer obračuna kroz Stand & Bang te Submission Showdown modove. U Fight Now Custom sami ćemo određivati pravila i uvjete mečeva, a u novom Tournament modu pokušat ćemo izdržati što duže u eliminacijskom turniru gdje se borbe nižu jedna iza druge, odnosno primljena šteta se prenosi iz prethodne borbe u sljedeću.

Spomenuti Conor McGregor bit će naslovno lice igre, drugi put za redom. Kako on to kaže: “Dva pojasa, dvije naslovnice – EA Sports zna što radi. Čast mi je biti na naslovnici i jedva čekam zaigrati igru.”

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Fr3dY

    04.11.2017 - 15:04

    To se cekalo kupujem cim izađe

  • N1cktin

    04.11.2017 - 17:54

    Dajte nam PC verziju vec jednom…..

  • Juventino

    04.11.2017 - 19:44

    Pola trailera im borac koji se nije borio godinu dana i mozda nece jos zadugo ccc

  • Bojko

    04.11.2017 - 21:13

    Bit će preorder, već vidim.

  • Darcoolio

    05.11.2017 - 01:19

    Meni je prvi deo i dalje bolji od drugog ako izuzmemo grafiku koja je stvarno ok.
    Valjda nećeš moći da plasiraš 10 udaraca nogom u glavu u roku od 30 seckundi , a protivnik da nastavi da se šiba kao da ga napada komarac.

    • Bojko

      @Darcoolio, 06.11.2017 - 06:46

      Ja kad zaigram prvi dio imam osjećaj kao da igram kakvu arkadu tipa Injustice i sl. pogotovo kad se radi o blokiranju i pariranju udaraca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?