HCL.HR

A Song of Ice and Fire (SPOILERS)

• 637 Odgovora
  • 82367 Hitova
Odg: A Song of Ice and Fire (SPOILERS)
« Odgovori #360 : 31. Svibanj, 2016., 14:01 »
Ma ova scena na kraju mi je dovoljna za sve.Prvi put da sam danas gledao sa slusama, najezio sam se doslovno na zmajske vriskove, odsada svaku epizodu sluse obavezno.

Ma uopce nije bila slabasna, dogodilo se nekoliko raspleta koja se ocekuju vec 5,6 epizoda.

Kakvi kurčevi raspleti dogodilo se sve kaj su pretpostavljali fanovi nakon prošle epizode gledajući popis castanih glumaca za sezonu. Dosadna epizoda dosta, vrlo predvidljiva, bez nekih uzbuđenja.
Tipa koliko je bilo potrebno imati 10 min scenu sa jebenim Samom koji se vratio doma i Tarlyem tj čačom mu. Baš nepotrebno jer sve kaj smo o tom liku saznali iz Samovih priča na identičan način se pokazalo u toj sceni. Nadalje scena je još nepotrebnija jer su ostali doslovce 15 min i idu dalje te se vrlo vjerovatno kamera neće više vraćati na Hornhill. Na kraju će ispast da je scena nepotrebne awkward večere bila samo zbog maznutog mača.

Također, slažem se za golotinju, ima golotinje kada scena to zahtjeva i ima apsoultno nepotrebnih gluposti, scena od pola minute koje bez obzira na golotinju nemaju nikakvu jačinu za plot twist. Al dobro znamo da bartulaca odavno voli kitače.

Jedina zanimljiva scena je misterij oko Benjena koja je također vrlo vrlo jebeno očigledno predvidljiva. Nadam s enekim flashbackovima o njegovom putu dosad. I paradiranje vojskom pred Septom...

prilično bezz epizoda
« Zadnja izmjena: 31. Svibanj, 2016., 14:04 malimicek »

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #361 : 31. Svibanj, 2016., 14:24 »
Nije bitno jesu bili predvidljivi ili nisu, to sta ti gledas u buducnost to je tvoj problem.

Za obicne ljude kao mene, koji nemaju kristalnu kuglu, dogodilo se nekoliko predivnih raspleta. ;)

« Odgovori #362 : 02. Lipanj, 2016., 11:05 »
Ne treba ti kristalna kugla fakat neke stvari kao fan možeš i sam zaključiti.

Na onaj način kad je gotova epizoda ti ostaneš paf pa onda ideš malo razmišljati o tome jer ti se serija sviđa. Na to mislim.

Najviše me sad zanimaju Greyjoyevi i onaj dick od ujaka kaj se pojavio.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #363 : 10. Lipanj, 2016., 11:59 »
Nema komentara na posljednu epizodu??

Kako sam znao da ce je ona baka napast, al opet sam se najezio koliko je bolesna.Ocekujem da ce Arya prezivjet, bas mi se svida njen lik od pocetka.

Jedva cekam sljedecu epizodu.

« Odgovori #364 : 13. Lipanj, 2016., 20:02 »
The Hound is back !!!!
Frajer bu pobio pol westerosa sa sekirom

dobra epizoda dosad najbolja u sezoni.

*

Armin44

• 830
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #365 : 13. Lipanj, 2016., 22:16 »
omg pogledajte preview iduće epizode,koja jebenica jao

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #366 : 15. Lipanj, 2016., 10:13 »
Zašto gledate te preview-ove, džabe si spojlate

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #367 : 15. Lipanj, 2016., 15:29 »
Takoder mi nepada napamet pogledat taj prewiev.

Inace prosla epizoda onako.Bilo je par dobrih djelova, ostalo laganini.Sljedeca bi mogla bit bombasticna.

*

imagineak

• **
  • 232
  • And it's Freddie Mercury!
« Odgovori #368 : 20. Lipanj, 2016., 14:25 »
Jel ovo bila najbolja epizoda do sad ili da?
Puno scena me podsjecalo na LOTR. Predobro.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #369 : 20. Lipanj, 2016., 14:36 »
Meni je isto najbolja u ovoj sezoni.Bitka je stvarno bila ajme, a i Dany sa zmajevima me svaki put natjera da se najezim.

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #370 : 20. Lipanj, 2016., 21:48 »
Epizoda je pure epicness  :ave:. Pogotovo one početne scene kada se Daeneris krene obračunavat sa gospodarima, a Jon mi je išao na živce sa svojom glupošću ali eto sreća pa se Martin više ne pita toliko inače bi vjerovatno sa njegovim lešom nahranili Ramseyove pse. Epizoda u kojoj sam najviše uživao, nema većeg zadovoljstva nego kad loši momci dobiju što zaslužuju :approve.

*

imagineak

• **
  • 232
  • And it's Freddie Mercury!
« Odgovori #371 : 21. Lipanj, 2016., 00:05 »
Epizoda je pure epicness  :ave:. Pogotovo one početne scene kada se Daeneris krene obračunavat sa gospodarima, a Jon mi je išao na živce sa svojom glupošću ali eto sreća pa se Martin više ne pita toliko inače bi vjerovatno sa njegovim lešom nahranili Ramseyove pse. Epizoda u kojoj sam najviše uživao, nema većeg zadovoljstva nego kad loši momci dobiju što zaslužuju :approve.

Nije mi isao Jon toliko na zivce jer razumijem, emocije preuzele kontrolu.
Ono sto me zivciralo je kad je Rickon trcao samo ravno. Covjece sa 200 metara ga gadja strijelom on trci ravno cijelo vrijeme. Jel mozes biti toliko glup?

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #372 : 21. Lipanj, 2016., 06:57 »
A sta ce on u panici nego trcat pravo ko izgubljen.

Odma sam se najezio na pocetku kad je Dany dosla, kako ih sredi svaki put, a jos kad su stiglic konjanici iza krivine, sve se trese, totalni show.

*

Armin44

• 830
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #373 : 21. Lipanj, 2016., 18:36 »
Nemam riječi za ovu epizodu,pogledajte ocjenu na IMDB-u:
http://www.imdb.com/title/tt4283088/?ref_=ttep_ep9
lol

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #374 : 25. Lipanj, 2016., 12:14 »
U sljedecoj epizodi ocekujem pojavu Whitewalkera, Dany lagano krece i napreduje ka Westerosu, sada ima ogromnu vojsku iza sebe kao i hrpu brodova.

Znam da je jos uvjek rano za prognoze al blizi se kraj GOT serije, pa evo nekih moji prognoza.

Dany dolazi u Westeros, osvaja Iron Throne, sprijatelji se sa Starkovima, Whitewalkeri stizu na zid i prolaze ga i krece epska bitka izmedu Dany, zmajeva i svih ljudi sa Whitewalkerima.Ko ce pobjedit, ko ce poginut to neznam, al znam da nas ceka ogromna i epska bitka.

Neznam kako ce se ljudi naoruzat za borbu, al posto imamo tri zmaja vjerojatno ce se radit oruzja od zmajskog stakla.Takoder mali Bren ce imat ogromnu ulogu u svemu tome, sada kakvu i sta, to cemo vidjet.

Mislim da su ovo neke logicne prognoze, sta vi mislite?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9