HCL.HR

Anime

• 1228 Odgovora
  • 239362 Hitova
*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Anime
« Odgovori #465 : 17. Travanj, 2010., 20:50 »
Štajaznam, meni divovski roboti nisu nešta urnebesni.
Više volim kad se baš radnja vrti oko ljudskih likova i toga....

Stoji..i nije da sam ih 900 gledao, al čini mi se da rijetko koja anime serija ima neku realnu ljudsku priču. Jeb ga, nemrem se poistovjećivati sa rendom japanskom srednjoškolkom (retajna riječ usput).

Inače, ne drkam baš na animeje, tu i tamo na hentaije da.

Najs.

« Odgovori #466 : 18. Travanj, 2010., 01:09 »
al čini mi se da rijetko koja anime serija ima neku realnu ljudsku priču.
Legend of the Galactic Heroes se odvija u budućnosti, ima svemirskih brodova, ali recimo nema vanzemaljaca - sve samo ljudi.
Najbliži opis serije bi bio komad povijesti iz budućnosti, nema super moćiju, likovi kad umru se ne uskrišavaju, poprilično su svi prirodni, bez nekog pretjerivanja u osobina (recimo da je jedan totalno živahan, dok drugi crkne čim ga vidiš), a i tu je pripovjedač koji daje dojam da se sve to već dogodilo. Po mom mišljenju najrealnija priča i likovi ikad (šta se animea bar tiče), doduše sa settingom u dalekoj budućnosti.

I imaš recimo onaj žanr slice of life, doduše, makar ih ima i zanimljivih (za čilanje i tak), to su ti stvari koje onak, prerealne, s tim da se ništa ne događa.

*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
« Odgovori #467 : 18. Travanj, 2010., 03:48 »
-EDIT-
« Zadnja izmjena: 18. Travanj, 2010., 13:46 Clouseau »

« Odgovori #468 : 18. Travanj, 2010., 16:31 »
Megumi Ogata, who voiced Shinji, found the last scene of End of Evangelion difficult to perform. She became overwhelmed with emotion and strangled Yuko Miyamura, Asuka's voice actor, during that scene, making it "very hard" for Miyamura to say her lines immediately after that. Ogata regards Shinji Ikari as one of her "most memorable" roles.  :wildboy:

« Odgovori #469 : 18. Travanj, 2010., 21:18 »
Taj Evangelion je tako precjenjen da je to strašno. :wildboy:

« Odgovori #470 : 19. Travanj, 2010., 08:23 »
Nije precijenjen, ali je kul kad se kaže da je jer te to onda čini facom.
Jedina stvar koja može biti precijenjena je Tomb Raider.

Nego, ponovno gledam Cowboy Bebopa - zaboravih kako je 5. epizoda majstorski izrežirana.

*

juli

• n00b
  • 0
  • <3
« Odgovori #471 : 19. Travanj, 2010., 08:54 »
koliko puta misliš sve ponovo gledat  :wildboy:
+ govorio si da je cowboy bepop smeće

« Odgovori #472 : 19. Travanj, 2010., 09:01 »
Ako je 9/10 smeće. :wildboy:

@sajdak
 :tired:
Opet jedan inspektor za ukuse.
Odgledo sam ga. Bio je dosadan u početku, pa sve bolji, pa je ownao, pa su došle zadnje dvije epizode koje nisu imale nikakvog smisla whatsoever. I ne, ne želim čitati po forumima i wikipediji da to shvatim, niti gledati to još 3 puta. Ne bih mogao taj endurance test od epizoda opet podnijeti.

« Odgovori #473 : 19. Travanj, 2010., 09:06 »
@juli: Zajebavao sam se oko toga da je smeće.

A što se tih ponovnih gledanja tiče, ne znam da sam reprizirao 3-4 serije u životu i to baš one koje su mi se stvarno svidjele.
Inače, ako nešta i gledam ponovno, to su uglavnom pojedine scene koje onako usput pustim pre jutuba.

@KingMortal: NGE itekako može da se ne svidi ekipi. Jedino što, to da je precijenjen... Teško da svaki pojedinac može općenito za nešto reći je li precijenjeno ili nije, kad su ukusi različiti i sl.

« Odgovori #474 : 19. Travanj, 2010., 09:28 »
Pa referiram se po svom mišljenju, jeboga. :wildboy:

« Odgovori #475 : 23. Travanj, 2010., 17:50 »
  Prescena.  :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #476 : 23. Travanj, 2010., 17:52 »
 :hihi:

Zato ne volim anime. Općenito.

« Odgovori #477 : 23. Travanj, 2010., 17:58 »
Štajaznam, ja ti svršavam po takvim pizdarijama.  :solidus:

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #478 : 24. Travanj, 2010., 15:38 »
Jel to taj retardirani Naruto? Kako to faila.  :wildboy:

Avaj.

Stigao sam skoro na kraj "Hajime no Ippo", i ko što uvijek dešava se.. nije to to. :/ Prvih 10 epizoda je takvo ufuravanje u anime da je i mene čak potaknulo da upišem boks, te evo sada ga i treniram. :/

Čitavo vrijeme ponavljanje jednog te istog fazona. Budu dva KO i onda random lik iz publike dobaci nešto, ovaj se probudi i wina. Ane. Opet, kul je. New Challenger downloadan.  :bonk:

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #479 : 24. Travanj, 2010., 16:44 »
prescena, meh. na rejv partiju mogu to imat uživo.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9