Ne, al' ozbiljno, nitko ne moze biti toliko... pokusavam naci rijec ali ne ide mi. Uglavnom, prestani trollat.(ne ti juli, da ne bi bilo zabune)
Normalno da se psiholoski sukob suprotstavljenih stranja proteze kroz cijelu radnju. To je element radnje.
Ne znam, onda bi ista kifla mogla biti da kazem da je Sherlock Holmes(roman, film, sto god zelis uzmi) psiholoskog zanra zato jer postoji psiholoski sukob i nadmudrivanje izmedu protagonista i antagonista kroz cijelu radnju.
Ili cek, Santa Barbara je imala psiholoske sukobe izmedu likova, a trajala je punkurac dugo, to je sigurno psiholoski zanr!
Jel me pratis?
Uglavnom, bilo bi mudro da se prije ulazenja u bilo kakve rasprave o zanrovima i pricama malo prouci sto znaci zanr, a sto su elementi price.
To sto je CG anime ne znaci da ne vrijede ista pravila filmografije i opcenito pisanja price kao i za sve ostale vrste multimedije, koliko god zeljeli da vrijedi suprotno JER JE TO ANIME I DRUKCIJE JE KAO TAKVO.
Ali ponekad je to tesko dokazati anime uzivljenicima koji se mjere po velicini svog mal-list penisa i tako to.