HCL.HR

Chuck

  • 0 Odgovora
  • 703 Hitova
*

paco

  • *
  • 38
  • www.kz-team.info
    • www.kz-team.info
Chuck
« : 30. Prosinac, 2015., 00:06 »

Chuck, mladić u dvadesetim godinama života, radi u prodavnici elektronike Buy More za svojim najboljim prijateljom Morganom Grimesom. Chuck živi sa sestrom Ellie i njenim mužem Devon "CaptainAwesome". Na Chuckom rođendanu sestra mu napravi veliko slavlje i pozove djevojke da ih Chuck upozna. Poslije na isti dan Chuck otvori e-mail od bivseg kolege iz Standforda (koji je poginuo kad je poslo e-mail). Kad Chuck otvori email sve tajne američkih obavještajnihagencija se downloadiraju u njegov mozak. Nakon toga vlada posalje agente Johna Caseya (Adam Baldwin) [[[NSA]]] i Sarah Walker (YvonneStrahovski) da vrate informacije.

Kada saznaju da nije kompjuter nego Chuckov mozak primio informacije, prisiljeni su čuvati Chucka od neprijatelja. Casey uzme apartman blizu Chucka i počinje pod krinkom raditi s Chuckom u BuyMore. Sarah uzima posao u zalogajnici Weinerlicious, a kasnije ufirmiOrange Orange. Chuck i Sarah moraju glumiti ljubavnu vezu ispred Chuckovih prijatalja i porodice.

Chuck se teško navikava na svoj špijunski zivot. Veoma mu je teškostalno lagati sestri i prijateljima, ali ne smije reći istinu, jer biim ugrozio živote.

Kako radnja napreduje, otkrije se da je Bryce ziv još uvijek živ ida u stvari nastoji zaštiti informacije od "loših" obavještajaca izorganizacije pod nazivom Fulcrum. Bryce se predaje CIA i dobijenovi zadatak da trazi Fulcrum. Sa Bryceovom posetom Chuck sazna da suBryce i Sarah bili u vezi, te postaje ljubomoran.



@Ujedno jedina serija u kojoj sam pustio suzu na kraju zadnje epizode jer ima stvarno sjeban kraj :(
« Zadnja izmjena: 30. Prosinac, 2015., 00:08 paco »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9