HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 292289 Hitova
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #885 : 14. Ožujak, 2013., 22:02 »
Solidan. Nije mi sad najbolji ikad, al ono, fora je za dobro ubit 20 minuta.

« Odgovori #886 : 15. Ožujak, 2013., 23:46 »
Pogledao Game of Thrones sezonu prvu. Sada krećem na drugu. Dosta sam zadovoljan. Produkcijska vrijednost je za jednu seriju dosta velika. Gluma prvoklasna. Dosta vjerna prezentacija srednjovjekovne politike i svega toga. Ako očekujete krvoločne bitke svake 2 minute, nemojte ni kretati gledati jer će te ostati duboko razočarani.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #887 : 22. Ožujak, 2013., 16:49 »

Pogledao do kraja drugu sezonu i mogu samo reć da je u svakom segmentu bolja od prve sezone. Sve je nekako dinamičnije i atraktivnije. Lokacije su jako zanimljive i u prvoj sezoni me bar pola epizoda smorilo, dok u drugoj sezoni svaka epizoda maksimalno rula. Osjeti se jako da 24 ima ovdje jedan vrlo jak utjecaj. Sviđa mi se što serija nije nabijena akcijom već dramom i ozbiljnošću. Likovi su fantastični i uvjerljivi, jedino me mala Dana Brody konstatno živcira; glupa mala (ja sam važna) kučka. Kada bih morao ocjenjivat, prva sezona mi je za čvrstu sedmicu, dok druga sezone rastura i zaslužuje čistu devetku.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #888 : 22. Ožujak, 2013., 19:33 »
Kako uzasna slika :hihi:

Meni je prva bolja. Misterija ovo ono... dok je druga recimo malo pre amerika cliche nekako, ne znam. Dana mi je nekako jako jebob :hiha: Al Mandy definitivno najkarizmaticniji. I Claire Danes nije losa, al ima uvijek onu glupu facu gdje je kao ljuta il nesto :hihi: :wildboy:

« Odgovori #889 : 22. Ožujak, 2013., 19:59 »
Saul kad se naljuti baš je badass. :hug Al podjednako su mi dobre obje sezone.

Pogledao GoT 2. sezonu prije par dana još. Svakako na razini prve, usudio bih se reći i malo bolja. Peter Dinklage kao Tyrion Lannister je valjda najbolji lik u serijama. Ikad. Predivno građenje zapleta kroz sezonu, i sve ima svoju neku svrhu. 3 sezona je još malo tu!

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #890 : 22. Ožujak, 2013., 20:03 »
Meni su svi likovi baš savršeni nekako.
Dok izvedba Claire Danes je nezz jebeno impresivna.

« Odgovori #891 : 22. Ožujak, 2013., 20:06 »
:hiha:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #892 : 23. Ožujak, 2013., 16:34 »
Slučjano propucao slučajno ili?

« Odgovori #893 : 25. Ožujak, 2013., 21:53 »
Breaking Bad prva sezona. Osobno, serija mi (još!) nije savršenstvo kakim je mnogi prozivaju, ali je trenutno na putu tamo jer se zanimljivost i kvaliteta sa epizodama eksponencijalno podižu. Odličnost napisanih likova te izvedba u-svemu-savršenog Bryana Cranstona (I ostalih također) je gotovo pa astronomska. Walter White jednostavno ima tu neku dodatnu dimenziju i dubinu čime se ne mogu pohvaliti mnogi likovi u serijama. Padaju mi na pamet imena tipa Tony Soprano ili Nicolas Brody jedino... Serija zalazi duboko u srž ljudskih problema i nepogoda te doslovno prikazuje tamnu stranu života (Žuti zubi. :hiha2: Tko je gledao kuži.). Topla preporuka svima.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #894 : 28. Ožujak, 2013., 23:38 »
Arrow, epizoda 18 završena.

Odlična serija, ljubiteljima stripova a i onima koji to nisu. Iz epizode u epizodu, priča se polako odmotava, sudbine i likovi se isprepliću- no, nadam se da se u svemu tome neće pogubiti i dovesti seriju u konfuziju.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #895 : 28. Ožujak, 2013., 23:55 »
Da baš odgledao zadnje tri epizode jučer.
Neznam malo mi splasnulo oduševljenje serijom. Ima nekih stvari koje mi sada već stvarno smaraju, ali i dalje je zabavna serija. Nekakva čvrsta osmica kada bih ocjenjivao prvu sezonu.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #896 : 29. Ožujak, 2013., 00:53 »
Pa, to je istina- ali me još uvijek iznenadi sa radnjom...
A sa druge strane, kao dugogodišnjem stripadžiji, teško mi je biti objektivan. :bonk:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #897 : 29. Ožujak, 2013., 12:09 »
Breaking Bad, pogledao 3 sezone. Jedna epizoda super, druga smor / iritantna i tako u krug.

Serija zalazi duboko u srž ljudskih problema i nepogoda te doslovno prikazuje tamnu stranu života.

Baš ne, samo zagrebe ponekad, i to je to. :hiha:

« Odgovori #898 : 29. Ožujak, 2013., 12:49 »
Prvu sam sezonu pogledao. Napisao sam kolko mogu iz pogledanih tih 7 epizoda. Doduše, to isto... 7!? Bilo je vremena kad su serije išle do 20 min. po sezoni, a sad malo koja ima tak neš. Ne računajući sitcome, jel.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #899 : 30. Ožujak, 2013., 02:29 »
da serije poput xene ili herkulesa od 200 dolara po epizodi :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9