HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 293432 Hitova
*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #1005 : 17. Rujan, 2013., 14:20 »
Jep, odmah je rekao taj catchphrase... ono... nije to Allons-y Alonso spika :hiha2:

Što se tiče novog imidža Doctor Who serije u globalu, nezz... imam prijatelja koji je sve odgledao i navukao me na seriju i on tvrdi kako je zapravo ključ cijele stvari u Smithu koji se u 5. sezoni nikako ne snalazi u ulozi doktora (on je rođen nakon što se originalni "Doktor" prestao emitirati, a primjerice Tennant se posvetio glumi upravo radi te serije), dok su sljedeće sezone puno više vjerne ugođaju Doctor Whoa, upravo zato što se Smith napokon ponaša kao Doktor

« Odgovori #1006 : 17. Rujan, 2013., 14:32 »
Pogledaj, pa napiši. Baš me zanima što ćeš reći o 5. i 6. sezoni s obzirom da toliko obožavaš ranije. :hug

*

mxboy319

• **
  • 465
  • SlimeBoy01
« Odgovori #1007 : 25. Rujan, 2013., 20:08 »
Od stranih serija pratim:Teoriju Velikoga Praska,Dva i pol muskarca, Malcom u sredini i Kako sam upoznao vasu majku,a od domacih onu novu seriju na RTL-u "Tajne"

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1008 : 26. Rujan, 2013., 17:34 »
Pogledao sinoć do kraja 5. sezonu Doctor Whoa s Mattom Smithom kao doktorom ... nisam razočaran, štoviše oduševljen sam :) Ne toliko radi stila novog doktora ili radi Smithove glume, već radi štiha cijele serije koji je ostao više-manje nepromijenjen ... zadnja epizoda i sam njen kraj su odlični :) Pustih par suza radosnica

« Odgovori #1009 : 26. Rujan, 2013., 17:57 »
Detaljnost tvojih who izvješća je jako smiješna s obzirom da apsolutno nitko ne gleda tu glupu seriju.

*

mxboy319

• **
  • 465
  • SlimeBoy01
« Odgovori #1010 : 26. Rujan, 2013., 18:00 »
Detaljnost tvojih who izvješća je jako smiješna s obzirom da apsolutno nitko ne gleda tu glupu seriju.
Dr.Who po meni najgora serija ikad.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #1011 : 26. Rujan, 2013., 18:31 »

Ja sam gledao i čekam novu sezonu. :(

« Odgovori #1012 : 26. Rujan, 2013., 19:03 »
Ne razumijem to sranje,,,,,,,,, zašto to netko gleda tako je treš jebemti,,,,

PLSEXPLAIN

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #1013 : 26. Rujan, 2013., 19:32 »
Nezz, zabavno mi je jednostavno. Lako se uživim u taj svijet jer je bogat različitim kreaturama, lokacijama, a i tu su jedni od najboljih protivnika ikada. Ono Daleci, Weeping Angels, Silence, Family of Blood, njihove epizode su jedne od najboljih u SF serijama što sam gledao. Serija je takva da je voliš ili ne.

« Odgovori #1014 : 26. Rujan, 2013., 20:10 »

PLSEXPLAIN

Hipster. :hiha2: Al moram priznat da su ranije sezone zanimljivije fanovima upravo zato jer ima dosta trešastih detalja, dok se kasnije orijentiraju nešto ozbiljnijoj publici, pogotovo 6. sezona. A onda je 7 opet malo "dobročudnija".
« Zadnja izmjena: 26. Rujan, 2013., 20:13 RoboWarrior »

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1015 : 26. Rujan, 2013., 21:56 »

PLSEXPLAIN

SORRY KAŠTELA ŠTO SE NEZZZ... NE VOZIMO MOTORIMA PO MJESTU I NE DROGIRAMO SE

:hiha2:

Dr.Who po meni najgora serija ikad.

Realno to je zato što nemaš više od 9 godina

Pogledajte pa sudite jer očito niste vidjeli koliko je ova serija u biti epic, bez obzira na namjernu količinu izvanjskog trasha... razlozi radi kojih ju hejtate su isti radi koji bi hejtali nezz... Red Dwarf, a ako to hejtate zbilja nemate ukusa nikakvog

:hiha2:
« Zadnja izmjena: 26. Rujan, 2013., 21:58 Me666 »

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1016 : 26. Rujan, 2013., 22:00 »
:ave: :wildboy:
Koji prvoklasni govno šaban.

« Odgovori #1017 : 26. Rujan, 2013., 22:15 »
Nisam neki fan Red Dwarfa, ali on bar nije infantilan kao govno.

Dr. Who... nez, to sranje je prebijedno. I ne mislim samo produkcijski.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #1018 : 26. Rujan, 2013., 22:31 »
Red Dwarf mi je čak dosta rulao, dosta sam ga odgledao.

Al nikad nisam shvaćao appeal Dr. Whoa :( Gledao sam onu noviju sezonu kad su glumili Billie Piper i onaj ćelavi, mislim da je Christopher nešto. Bilo je par ok epizoda, ona jedna s nekim vukodlacima je bila dobra, ali sve to eventualno kao nešto što bih pogledao kad bih naletio na to na telki slučajno, ništa više od toga. Probao sam gledat ove još recentnije i stvarno nema smisla to gledat jebemti.

I daj pls, objašnjenje netko, kako vi to računate peta, šesta sezona, šta nije da to sranje aira od 1964. il nešto? Jel se to sad računa od nekog reboota ili?

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1019 : 26. Rujan, 2013., 22:38 »
Zanemarit ćemo "cool kids" i odgovorit Freddyju (:hiha:)

Sezone se računaju od reboota, ali serija se zapravo nadovezuje na one stare epizode i doktore... zato Eccleston nije 1. doktor nego 9. u "prvoj" sezoni Doctor Whoa

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9