HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 293679 Hitova
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #1095 : 16. Prosinac, 2013., 16:34 »
Ako netko nije vec napisao, ima jedna dosta dobra stranica za gledanje serija i filmova. Zove se megashare. Ja tamo gledam Original i Vampirske dnevnike

« Odgovori #1096 : 21. Prosinac, 2013., 18:36 »

« Odgovori #1097 : 22. Prosinac, 2013., 14:19 »
Homeland - 3. sezona

Pogledao 3. sezonu kompletnu sad kad je gotova sa emitiranjem, i što da kažem... svidjela mi se dosta. Prva polovica tako-tako, dosta slabo i razočaravajuće, al druga polovica je kilometrima bolja, brža, napetija i zanimljivija te popravlja ne baš najbolji dotadašnji dojam. Prva sezona je završila sa cliffhangerom, druga sezona također, no sad me zanima kako će nastaviti dalje kad su treću završili mirno i bez ikakvih twistova na kraju. Vidjet ćemo.

8ica za 3. sezonu.

« Odgovori #1098 : 25. Prosinac, 2013., 18:57 »
Pogledao svih 6 (3x2) dijelova Mob Citya i zadovoljan sam. Nije nešto najbolje što sam ikad vidio, ali uživao sam dok sam gledao i ne žalim za utrošenim vremenom. Dijalozi jesu malo stilizirani, što bi se moglo reflektirati kao nerealno, plastično nekima, ali cijela ta atmosfera mi je to nadoknadila. Vizualno je naravno jako dobar, dosta krvoločan i brutalan na trenutke, sa nekim stvarno odličnim setovima. Preporučam svima da pogledaju, samo nemojte očekivati nekako remek djelo. Fanovima žanra, poput mene, će se definitivno svidjeti, a velika je mogućnost sa će se i ostalima. Nadam se da će biti druge sezone.

E da, i preporučam maratonsko gledanje svih dijelova odjednom, jer su svi skupa dosta povezani kao cjelina.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #1099 : 27. Prosinac, 2013., 15:12 »
The Borgias (2011-)

Odgledao prvu sezonu (imaju još 2 sad-zasad). Remek djelo. Najviše me oduševio scenario, zaista je uživanje slušati dijaloge (i monologe) koji su tako stilski, često puni simbolike i igre riječima a likovi su puni karizme na svoj način (najjače mi je kako su likovi u seriji od tolike laži čak i sebe uvjerili u istinitost tih laži jer čak i kardinali koji čine smrtne grijehove tipa uredno se sexaju sa kurtizanama su uvjereni da su oni dobri ljudi i da je Bog uz njih). Šta tek reći za brojne spletke i zakulisne radnje kojima se služe likovi na sve strane u ovoj seriji, sve je tako zanimljivo. Glumci su odlični, predvodi ih Jeremy Irons koji rula sve živo. Iako sam kroz AC zamrzio Borgiju (cjelokupnu razvratnu porodicu) ali ostvarilo se ono čega sam se najviše pribojavao tj. u seriji sam ih sve zavolio mamicu im. Rula mi taj setting renesansne Italije. Serija je ispunila sva moja očekivanja i jedva čekam nastaviti sa 2. sezonom \:D/.

P.S. Odgledajte (i poslušajte) fenomenalnu uvodnu špicu :ave:

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #1100 : 27. Prosinac, 2013., 15:13 »
:wildboy:

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #1101 : 27. Prosinac, 2013., 15:21 »
Bojim se pitati, ali... Što si time htio reći?

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1102 : 03. Siječanj, 2014., 00:53 »

Todd and the Book of Pure Evil

Gledam na preporuku prijatelja. Dakle čisti treš, nešto što bi se najviše moglo svidjeti Emperoru - ekipa srednjoškolaca koju čine uglavnom metalci traga za knjigom čistog zla kako bi ju uništili ili neznam što. Metalci su u toj srednjoj školi inače najveće face i metal je popularan. Je da, znam po sebi lel.
Ne znam zbilja zašto ocjena 8.2 na IMDb-u, ali ne traje dugo (U sezoni 13ep po 20 min, 2 sezone) pa ću pogledati do kraja jer je, ako ništa, neobično.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1103 : 06. Siječanj, 2014., 21:32 »
Započeo danas Sherlocka i završio prvu sezonu - 10/10 serija

Al, sad sam u problemu jer istovremeno pratim:

Doctor Who
Psych
Raising Hope
Todd and the Book of Pure Evil
Sherlock

što je previše previše je :wildboy:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #1104 : 07. Siječanj, 2014., 17:26 »
koji set serija. :ave:

« Odgovori #1105 : 11. Siječanj, 2014., 11:14 »
The walking dea

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #1106 : 12. Siječanj, 2014., 00:05 »
dead*

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1107 : 12. Siječanj, 2014., 23:09 »
Pogledao finale treće sezone Sherlocka upravo - savršeno. Savršeno. Serija je apsolutni vrh drame, krimića, trilera - svega. 10/10 ni bod manje.
Iako se stvari sad polako počinju pretvarati u sapunicu i samo čekam kad će neka debela Meksikanka reći: "YO SOY MI IHO!", neću reći ni riječ. Samo tko će sad dočekati novu sezonu? Prije ću umrijet čini se meni :wildboy:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1108 : 12. Siječanj, 2014., 23:12 »
Ja sam čuo da je zadnja sezona dno,,,

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #1109 : 12. Siječanj, 2014., 23:20 »
A mislim, nije baš da se moglo prosuditi na temelju dvije epizode od čega je prva dobra no suporena, druga užas (bez akcije i nečeg zanimljivog, ali bitno za priču) ... no ako se tako gleda da - treća sezona je najlošija bila do ove finalne epizode. Sad je jednako dobra kao i sve ostale.

Očekivalo se da će biti lošija zapravo jer se trebalo dosta fokusirati na priču, a manje na slučajeve zbog događaja iz druge sezone pa je dobro da je barem treća epizoda u potpunosti ispravila stvari.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9