HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 292759 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #1590 : 18. Studeni, 2015., 01:10 »

Upravo pogledao sve do zadnje epizode Homelanda.
Prije tjedan dana bio nakon stanke od godinu dana krenuo s četvrtom sezonom koja je pogledana u jednom dahu.
Moram priznat, kako mi je četvrta sezona daleko najbolja u serijalu.

Sve mi je pasalo. Islamabad, Quinn, zavjere, urote, pejsing, svi živi likovi...
A napetost je stvarno van svake pameti. Jedna od najboljih sezona neke serije koje sam gledao.
Vrlo vjerovatno će ta sezona biti razlog zašto ću sigurno još jednom ili više puta pogledat kompletnu seriju iznova.

Carrie kao lik je fantastičan, ta povijest i povezanost koja se stvara sod od prve epizode do zadnje mi je jednaka onoj Jacka Bauera <3.
Baš fantastična gluma, za ponevjerovat koliko je ušla Claire u lik "Matisonice".

Peta sezona je počela vrlo sporo i dosadnjikavo, ali je full zanimljiva od treće epizode nadalje.
Sada željno iščekujem svaki tjedan nove epizode, iako mrzim gledat epizodu po epizodu. Više volim imat cijele sezone ispred sebe i gledat ih kako mi paše.
Dvoumim se ubacit uz gledanje Homelanda i The Americans; jer ima tko iskustva da gleda obje? Razlike i komentari me zanimaju...

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1591 : 29. Studeni, 2015., 10:42 »
završio community, nemam više razloga za živjeti. definitivno genijalna serija, iako su zadnje 2 sezone malo prosječne ;__;

počeo married with children, ne znam ni sam zašto

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1592 : 12. Prosinac, 2015., 21:05 »
odustao sam od married with children, sjećao sam se epizoda unaprijed pa nije bio gušt.

započeo sam wayward pines i moram reći da je serija prejebena. sad sam završio 5. epizodu i ono svaka epizoda me baci u sve veću nevjericu i ne znam što očekivati od sljedeće epizode. nadam se da kraj neće biti neki zasran, zasad je čistih 10/10

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1593 : 13. Prosinac, 2015., 10:56 »
Počeo s petom sezonom Modern Family, ali sam shvatio nakon par epizoda da mi se trenutno baš i ne gleda.
Pa sam se vratio sinoć napokon trećoj sezoni Arrowa. Prva epizoda mi je bila meh, no serija je vrh, pa ću sigurno pogledat ovo u dahu.
Nažalost nemam želudac da pratim Flash usporedno s ovim, jer mi je skroz sve necool i antipatično...

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1594 : 29. Prosinac, 2015., 14:40 »
Downtown Abbey 5. sezona na HRT-u.  :hiha:
Dakle, potpuni vrh serija. Realno trebala bi biti benchmark za sve ostale.  :hiha:  :hiha:

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #1595 : 30. Prosinac, 2015., 12:09 »
Pogledao seriju Constantine i velika tuga i jad jer je serija ukinuta  :wildboy:

Inače, osobno, ovo mi je jedna od boljih serija u zadnje vrijeme. Fali mi taj tip serija iz 90ih i 00ih kada su bili natprirodni neprijatelji i demoni...
U zadnjoj snimljenoj epizodi se baš napravi vrhunski plot twist i onda mi ukinu seriju...  :chair:

Svakako, tko voli takve serije, pogledati.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #1596 : 30. Prosinac, 2015., 12:12 »
Pogledaj film Constantine isto je brutalan ja sam gustao u njemu. http://www.imdb.com/title/tt0360486/

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #1597 : 30. Prosinac, 2015., 12:15 »
Hvala, ali to sam pogledao odmah kada je izašao  :thumbs:

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #1598 : 30. Prosinac, 2015., 14:41 »
Sad sam upravo počeo gledati The man in the high castle i prva epizoda mi je skorz ok.
Ako netko voli gledati alternativne svjetove i kako bi svijet izgledao da su nacisti pobijedili - svakako pogledajte

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #1599 : 30. Prosinac, 2015., 18:45 »
Sad sam upravo počeo gledati The man in the high castle i prva epizoda mi je skorz ok.
Ako netko voli gledati alternativne svjetove i kako bi svijet izgledao da su nacisti pobijedili - svakako pogledajte
I meni je ta na listi za gledanje. Em volim alternativne svjetove em mi je nacistička tematika oduvijek bila zanimljiva. Nadam se da će serija valjat

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #1600 : 31. Prosinac, 2015., 12:31 »
Tražim još neku seriju tipa Constantine, Buffy, Angel i kaj ja znam kaj. Da je neš natprirodno a opet da nije neko smeće.
Svi rpijedlozi su dobro došli.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.

*

kveki

• **
  • 469
« Odgovori #1602 : 31. Prosinac, 2015., 15:00 »
Prvih 5 sezona Supernaturala je bilo odlicno, a na tu temu je. Kasnije kvaliteta strmoglavo pada ali se nade tu i tamo postena epizoda.

*

9mlg9

• Gost
« Odgovori #1603 : 08. Siječanj, 2016., 12:57 »
Piknuo Netflix, sinoć prije spavanja mi se gledalo nešto kratko pa sam počeo gledati Brooklyn Nine-Nine. Sasvim solidno nakon prve 2 epizode, volim Terryja Crewsa, a i epizoda traje dvadesetak minuta, taman za odmorit mozak prije spavanja.

« Odgovori #1604 : 08. Siječanj, 2016., 12:59 »
Upravo sinoć završio better call Saul,  sad poceo Jessica Jones.  Prijateljica rekla da je odlična pa da vidim.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9