Shooter: 7.8-10
Kad te intersuje nešto, tipa kao mene snajperi. Očekujem da bude pljunuto onako kakvo i jest sa pravim snajperom.-Dobro je počela serija. Napeta od početka do kraja. Glumac Ryan Phillippe, je odlično pogođen za "Shooter-a" a, onaj glavonja Tom Sizemore mi je na živce išao odkad sam ga vidio. Isto je promašaj ona FBI ružna agentica. Dobro je odglumila, ali nije ona za tu ulogu. Eventulano bi joj dao da glumi mehaničara. Nije ona kriva, moj ukus je kriv.
-Sviđa mi se u seriji kako je pametno izvukla neke poteze od "Bob Lee-a" ono ostaneš paf kad ti serija prikaže kako je to uradio,
sve misliš mehh. Doć će da ih pobije sve i tjt. Drago mi je da tako nisu Amerikanci nastavili radit, nego da zakuje za stolicu kako i očekivaš od serije, napetost, emocije, veselje, ma to su sve iz mene izvukli. Svaka im čast.

-Najveća im greška što me je i živciralo kao da je dijete to slagalo- kad cilja sa snajperom buraz izmjeri sve, znači; brzinu vjetra,brzinu metka, gravitaciju,okrećanje zemlje, i sve to izgleda super.
Problem je kad cilja u metu. Meni serija prikaže da on direkt cilja. Pa jebem ti ne moreš me majmun pravit. Znam i sam da je odoka nišan iznad dva metra od mete, samo zavisi od vjetra jeli ljevo ili desno.
Nisam povrijeđen.